- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Къде са най-големите курви? (18+) - анкета
Много ясно, че и в двете.
Възможен вариант за (до)сегашното битие на Electrа:
Тя е плод между мъж изнасилвач, който забременил доведената си дъщеря. Същата я е държал в плен в мазето за цели 20+ години. Наскоро полицията задържала баща ѝ и така Electrа вече на свобода, разбрала какво е Интернет и налазила Teenproblem. :]]]
хахахахаахахахаа
.
аве хора
ай да си признаем без срам сега
и на вас ли ви прати голи снимки с руса мацка в замяна на ваши голи снимки от кръста надолу?![]()
![]()
![]()
![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
на мен метна към 20
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
ама аз си пазя и изходящите ве, реално имам 250 съобщения
омг същите сте като учителя ми ве
и като ония професорите които пишат някви глупости които после ги публикуват щото никой не може да ги разбере защото от гордост не могат да обяснят някви елементарни неща
и си мислят че читателя им трябва да знае кво е примал-дуал асайнмент проблем или няква конкретна лагранджиянска обективна функция или други такива мъди дето са обяснени в затрита публикация писана от дядо им
значи
ето как се чистят
първо записваш на компютъра си всички които искаш да запишеш и после ги триеш и за жалост и двете неща стават само по 50 съобщения наведнъж тоест трябва да повториш действието 10 пъти и да имаш 10 различни файла ако ще записваш
ако знаете някъв по лесен начин плс кажете че умирам
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Гласувах за брадъра ама защо не сте добавили София-ден и нощ?
Негативна личност. И сякаш се заяжда с всеки тук. Враждебна е. Възможно е да е и асоциална.
Но освен написаното - не знам, вътрешно не ме кефи. Що, на теб да не ти е дружка? Внимавай - може да е стара мома-лесбийка, която след някой друг ден да те покани у тях, а след това да те нападне с някой огромен вибратор. :]]]