.

Виж резултатите на анкетата: Къде са най-големите курви? (18+)

Гласували
7. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Фермата по btv

1 14,29%
  • Vip Brother по нова

6 85,71%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Hybrid View

Мега фен Аватара на pe6oskeiborda
    омг същите сте като учителя ми ве
    и като ония професорите които пишат някви глупости които после ги публикуват щото никой не може да ги разбере защото от гордост не могат да обяснят някви елементарни неща
    и си мислят че читателя им трябва да знае кво е примал-дуал асайнмент проблем или няква конкретна лагранджиянска обективна функция или други такива мъди дето са обяснени в затрита публикация писана от дядо им

значи
    ето как се чистят
    първо записваш на компютъра си всички които искаш да запишеш и после ги триеш и за жалост и двете неща стават само по 50 съобщения наведнъж тоест трябва да повториш действието 10 пъти и да имаш 10 различни файла ако ще записваш
    ако знаете някъв по лесен начин плс кажете че умирам
    ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР

Голям фен Аватара на Electrа
    Цитирай Първоначално написано от pe6oskeiborda Виж мнението
    омг същите сте като учителя ми ве
    и като ония професорите които пишат някви глупости които после ги публикуват щото никой не може да ги разбере защото от гордост не могат да обяснят някви елементарни неща
    и си мислят че читателя им трябва да знае кво е примал-дуал асайнмент проблем или няква конкретна лагранджиянска обективна функция или други такива мъди дето са обяснени в затрита публикация писана от дядо им

значи
    ето как се чистят
    първо записваш на компютъра си всички които искаш да запишеш и после ги триеш и за жалост и двете неща стават само по 50 съобщения наведнъж тоест трябва да повториш действието 10 пъти и да имаш 10 различни файла ако ще записваш
    мерси пешо

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от pe6oskeiborda Виж мнението
    повториш действието 10 пъти и да имаш 10 различни файла ако ще записваш
    или пък... да маркираш всичките съобщения и да ги дръпнеш един път? надявам се че се шегуваше за това че трябва 10 пъти да ги маркираш... само ми кажи че не се шегуваш и ще те бъзикам с това до живот

Мега фен Аватара на pe6oskeiborda
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Изглежда, както някой друг спомена, тая е някаква голяма шаврантия... (по-голяма от mincheto).
    кво
    на мен ми изглежда няква противоположност даже я сложих иронично в оная анкета същото важи за инстинкт ама нея не я сложих защото ми се стори прекалено крехка за такава шега ;]
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    или пък... да маркираш всичките съобщения и да ги дръпнеш един път? надявам се че се шегуваше за това че трябва 10 пъти да ги маркираш... само ми кажи че не се шегуваш и ще те бъзикам с това до живот
    http://i.imgur.com/W6vhH5N.png

забележи че са от един ден
    записани едно след друго
    ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си