.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 200

Hybrid View

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    По същата логика, след като можеш да живееш пълноценно с 1 бъбрек ще можеш да живееш пълноценно и с 0

Ходи да спиш, че ставаш по-смешен от обикновено.
    Не е същата логика. Опитваш се да изопачаваш думите ми, което значи, че аргументите ти свършиха.

И ти си по- дразнещ от обикновено. Май въображаемата приятелка е осъзнала грешката, която е допуснала и те е оставила am ende.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Не е същата логика. Опитваш се да изопачаваш думите ми, което значи, че аргументите ти свършиха.

И ти си по- дразнещ от обикновено. Май въображаемата приятелка е осъзнала грешката, която е допуснала и те е оставила am ende.
    То няма аргументи... Ти сам си доказа, че си долна отрепка.

Знаеш ли, страдаш от някакъв вид шизофрения.. Когато "напускаше" форума, приятелката ми беше истинска, сега е въображаема (На снимката дето ти пратих си я нарисувах на Paint), ама все тая, вземи се ориентирай малко. И наистина не съм с нея от доста време...

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    покажи къде ве, ама извади и интерпретацията на Голямата Книга, не да ми говориш празни приказки
    Защо да ти показвам? Според вас аз не съм духовник. Откъде ще знам къде какво пише.
    То няма аргументи... Ти сам си доказа, че си долна отрепка.

Знаеш ли, страдаш от някакъв вид шизофрения.. Когато "напускаше" форума, приятелката ми беше истинска, сега е въображаема (На снимката дето ти пратих си я нарисувах на Paint), ама все тая, вземи се ориентирай малко. И наистина не съм с нея от доста време...
    Ad hominem! Което показва, че съм победил.

Личи си, че не си с нея и с която и да е друга. Ама това не ти дава право да обиждаш МЕН. Нищо, де. Бог ще те накаже.

Голям фен Аватара на Electrа
    Защо да ти показвам? Според вас аз не съм духовник. Откъде ще знам къде какво пише.

Личи си, че не си с нея и с която и да е друга. Ама това не ти дава право да обиждаш МЕН. Нищо, де. Бог ще те накаже.
    добре се измъкваш, бравос

Мега фен Аватара на Dwyd96

Да ти си новия победител в конкурса "Най-голямо нищожество".

ДАМ.... Най-страшното за невярващия е "Бог да го накаже".

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    преди време държа изпит пред мен и го скъсах от тогава го карам да прочете тая книга
    Аха. Дипломиран свещеник държи изпит върху Библията пред някакъв смешник, който дори не я е чел. Хайде, стига глупости.
    Да ти си новия победител в конкурса "Най-голямо нищожество".

ДАМ.... Най-страшното за невярващия е "Бог да го накаже".
    Радвам се.

Да. Защото няма да знае откъде му е дошло.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Така е. Но е повече изпитание за този, който ги е загубил. Явно е имал грехове, за да се случи това. Този, който не ги е върнал може и да търпи последствия, но безгрешни хора няма.
    Чадо, спомни си за 40-те дена на Иисус в пустинята и как Сатаната Го е изкушавал - кое е по-голямото изпитание?! Да живееш с "още по-малко", защото ти се е стоварила беда на главата, или да имаш възможност да вземеш, но да откажеш?! А?!

Това е тест на "свободната воля" и колко струва моралът и християнските ти ценности.

П.С. Аз винаги връщам вещи, ако мога да установя със сигурност кой е собственикът им.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Не шикалкавя.

Кога?
    Искаш пак да видиш затапката - заповядай !
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Чадо, спомни си за 40-те дена на Иисус в пустинята и как Сатаната Го е изкушавал - кое е по-голямото изпитание?! Да живееш с "още по-малко", защото ти се е стоварила беда на главата, или да имаш възможност да вземеш, но да откажеш?! А?!

Това е тест на "свободната воля" и колко струва моралът и християнските ти ценности.

П.С. Аз винаги връщам вещи, ако мога да установя със сигурност кой е собственикът им.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Искаш пак да видиш затапката - заповядай !
    Това е друга гледна точка. Но точно по този казус предпочитам да се ръководя от Стария Завет.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си