- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- да ви се похваля
inewton не че нещо но аз като един "неверник" съм по добър пример от теб ако ти се наричаш служител на бога.. не знам на кой бог обаче.. То вярно че авраамистичния си пада болен садист.. ама.. мисля че с този цитат наруши стотици закони от библията и ако можех на мига щях да ти отнема титлата "духовник"
Да 100лв за един пенсионер са нищо... Точно... Все пак той взима около 4 пъти по толкова.. Най-вероятно хапчетата му са около 100лв, сметките му също и с останалите трябва да живее.. Но какво разбирам аз- неподготвения от подобни неща...
Духовник с 0 морал.... ONLY IN BULGARIA.. Заради такива помияри като теб, не стъпвам в църква. Тъй като голяма част от "духовенството" мислят по абсолютно същия начин, като теб... Пълна скръб си. Ти трябва да си пример за подражание за вярващите, а в същото време си с толкова ниска ценностна система, че и к*рвите на околовръстното са класи над теб.
Който може да живее с малко може и с още по- малко. Другото което е, това е изпитание от Бог. За вярата и упованието. Имало е да става, станало е. Този, който ги е намирил е бил само средство за изпитанието на друг.
Какъв е този парадокс!? Говориш ми за духовници без да си чел Библията. Аз се придържам към Библията. На атеистическите боклуци може и да не им харесва, но това е Закона. Който иска може да си живее в заблуда.
Момче, никой никакъв морал не ти чете. Морала няма общо с добротата, да си знаеш. Морал е да ходиш с дрехи по улицата и да не изневеряваш. Да си добър е въпрос на личностни убедености. В унито ми ни учат, че ако не можем да помогнем, поне трябва да гледаме да не пречим. Ти ше ги изпиеш тия 100 лева ама човека може да ги изгладува - пак казвам, че може да са били за хапчета или за храна. Да оставиш някого гладен/болен е по-лошо от убийство.
А тва за "мачкай или ще ви смачкан" ме разби! Даже не ми се коментира! Боклук си, при тва от най-филмираните, щом не можеш да различиш добротата от простотия.
Нютъне, падна ми в очите адски много. И ти не се размножавай! НИКОГА!
То няма аргументи... Ти сам си доказа, че си долна отрепка.
Знаеш ли, страдаш от някакъв вид шизофрения.. Когато "напускаше" форума, приятелката ми беше истинска, сега е въображаема (На снимката дето ти пратих си я нарисувах на Paint), ама все тая, вземи се ориентирай малко. И наистина не съм с нея от доста време...
Видяхме го бога юдейски.. който насърчаваше хора са воюват с хора.. избра си един единствен народ който да покровителства.. опита се да ни изтреби с потоп.. наказва чадата си да горят в ада.. изпрати единствения си син да го разпънат на кръста.. и освен това направи грешка която сам си призна и затова трябваше да сключва втори завет.. Има си любимци сред хората.. поставя едни по-високо от други .. и насилства останалите да му се кланят.
съжалявам но твоя БОГ не е никакъв бог а един садистичен боклук и който му се кланя само се самоунижава.. дори не си говорил лично с него..
А служителите му са често корумпирани или въобще си нямат на идея какво правят.. това не е добрия Бог.. а ти не си служител на доброто.. аз съм по правоверен от теб.. или поне по добродетелен и съм по чист.. образно казано.. в този форум дори свещениците са някакви аматьори..
Последно редактирано от Mithridates : 09-16-2016 на 19:58
Защо да ти показвам? Според вас аз не съм духовник. Откъде ще знам къде какво пише.
Ad hominem! Което показва, че съм победил.
Личи си, че не си с нея и с която и да е друга. Ама това не ти дава право да обиждаш МЕН. Нищо, де. Бог ще те накаже.
отче в твоята религия бог не се месеше в земните дела и оставяше хората сами да избират пътя си
но във вашата религия има и дявол той мисля че се месеше понякога
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.