.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 200

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Който може да живее с малко може и с още по- малко. Другото което е, това е изпитание от Бог. За вярата и упованието. Имало е да става, станало е. Този, който ги е намирил е бил само средство за изпитанието на друг.

Какъв е този парадокс!? Говориш ми за духовници без да си чел Библията. Аз се придържам към Библията. На атеистическите боклуци може и да не им харесва, но това е Закона. Който иска може да си живее в заблуда.

Видяхме го бога юдейски.. който насърчаваше хора са воюват с хора.. избра си един единствен народ който да покровителства.. опита се да ни изтреби с потоп.. наказва чадата си да горят в ада.. изпрати единствения си син да го разпънат на кръста.. и освен това направи грешка която сам си призна и затова трябваше да сключва втори завет.. Има си любимци сред хората.. поставя едни по-високо от други .. и насилства останалите да му се кланят.

съжалявам но твоя БОГ не е никакъв бог а един садистичен боклук и който му се кланя само се самоунижава.. дори не си говорил лично с него..

А служителите му са често корумпирани или въобще си нямат на идея какво правят.. това не е добрия Бог.. а ти не си служител на доброто.. аз съм по правоверен от теб.. или поне по добродетелен и съм по чист.. образно казано.. в този форум дори свещениците са някакви аматьори..
    Последно редактирано от Mithridates : 09-16-2016 на 20:58

Голям фен Аватара на Electrа
    Цитирай Първоначално написано от Mithridates Виж мнението
    Видяхме го бога юдейски.. който насърчаваше хора са воюват с хора.. избра си един единствен народ който да покровителства.. опита се да ни изтреби с потоп.. наказва чадата си да горят в ада.. изпрати единствения си син да го разпънат на кръста.. и освен това направи грешка която сам си призна и затова трябваше да сключва втори завет.. Има си любимци сред хората.. поставя едни по-високо от други .. и насилства останалите да му се кланят.

съжалявам но твоя БОГ не е никакъв бог а един садистичен боклук и който му се кланя само се самоунижава.. дори не си говорил лично с него..

А служителите му са често корумпирани или въобще си нямат на идея какво правят.. това не е добрия Бог.. а ти не си служител на доброто.. аз съм по правоверен от теб.. или поне по добродетелен и съм по чист.. образно казано.. в този форум дори свещениците са някакви аматьори..
    ей, я по-полека с ругатните, хората са отрепки, не и Всевишния

Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    ей, я по-полека с ругатните, хората са отрепки, не и Всевишния

Моите извинения.. но аз не вярвам в Авраамистичния бог.. за мен Бог не е този садистичен,егоистичен и нарцистичен грандоман както е описан.. Истинския бог ако съществува не се намесва пряко в човешките дела и не е карал хора да се избиват като в Библията.. иначе нямам против истинския създател.. който и да е той..

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Mithridates Виж мнението

Пълно неразбиране на Библията.

Голям фен Аватара на Electrа
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Пълно неразбиране на Библията.
    видяхме ти колко я разбираш, плс

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    видяхме ти колко я разбираш, плс
    преди време държа изпит пред мен и го скъсах от тогава го карам да прочете тая книга
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си