Първоначално написано от deitona22 Аз? Невър. Жената искаше да сяда,та ако се вясне е тя,ако ли не Ракшитьо. Женати да седне на теб, какво я предлагаш на някакви столове.
Първоначално написано от inewton Женати да седне на теб, какво я предлагаш на някакви столове. Сяда тя,сяда там Жена ми-сядай и на стола
Първоначално написано от deitona22 Сяда тя,сяда там Жена ми-сядай и на стола Сяда значи. А брак имате ли? Нямате. Прати ми 376 лв. да ти подпиша индулгенция.
Първоначално написано от inewton Сяда значи. А брак имате ли? Нямате. Прати ми 376 лв. да ти подпиша индулгенция. Имаме .Таен сключихме.
Първоначално написано от deitona22 Имаме .Таен сключихме. Ко!? Без мен? Тогава 376 лв. за незачитане на авторитета ми и да не се обърна към владиката да ви развали брака.
Първоначално написано от inewton Ко!? Без мен? Тогава 376 лв. за незачитане на авторитета ми и да не се обърна към владиката да ви развали брака. Ти си менте поп.Сватбата щеше да е менте.
Първоначално написано от deitona22 Имаме .Таен сключихме. Развали тайната
Първоначално написано от inewton Сяда значи. А брак имате ли? Нямате. Прати ми 376 лв. да ти подпиша индулгенция. Нали трябва да го пробвам как е, преди да подпиша, няма да се прецаквам я!
Първоначално написано от divergent Нали трябва да го пробвам как е, преди да подпиша, няма да се прецаквам я! Това са си ваши работи, не ме засягат. Ама греха трябва да се опрости, така че плащайте!
Правила