Много всезнаещи има тук бе

Оправихме се, оказа се, че всички апартаменти от нашия вход били по един и същи начин позиционирани, с едни и същи параметри, че не било проблем, че ни няма. Второ, далеч не съм се занимавала с това саниране, хич не се сърдя, че ще ни сменят дограмата и ще ни сложат и изолация. В крайна сметка сме под наем тук. За тъпото сравнение с мишките, ми ок. Ама, ако беше тоооолкова малоумно да кандидатстваш по европейски проект, който не се изпълнява само в България, нямаше да кандидатстват огромна част от блоковете, съответно хората живущи там и то във всички градове на България. Винаги ще има и доволни и недоволни, доверчиви и недоверчиви. Искат да направят нещо добро, защо пък да се дърпаме? И питах само дали ще има проблем, а не да ми се обяснява колко сме малоумни, конкретно аз в случая, щото видиш ли нашия блок ще се санира. Мерси на всички ви за изразеното мнение все пак, и най-вече на dwyd96, защото аз съм голяма паника и без това. Наистина много кофти щеше да ми стане да се прецакат надеждите на много хора, защото съм била на работа и е нямало как да осигуря достъп до апартамента на монтьорите