.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    daniela0901
    Guest

как да се харесаме на момче

Искам да ви помоля за съвет.Ами харесвам едно момче, но не знам какво да правя. Погледите често ни се засичат и се гледаме продължително време. Страх ме е да направя първата крачка, защото не съм сигурна как ще го приеме и дали ме харесва.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    покани го у вас да ловите покемони

daniela0901
    Guest
    Не мисля, че това е най-правилното

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Защо просто не изчакаш той да направи първата крачка?

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Защо просто не изчакаш той да направи първата крачка?
    Да, защо да не изчака, все пак момчетата винаги трябва да правят първата крачка, нали? Пък ако и той е на същия принцип... нищо няма да стане, ама нека си го чака.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Да, защо да не изчака, все пак момчетата винаги трябва да правят първата крачка, нали? Пък ако и той е на същия принцип... нищо няма да стане, ама нека си го чака.
    Щом още не знае как да проведе нормален разговор със срещуположния пол е по-добре да си трае. Мен, ако питаш даже това с погледите и е предостатъчно, като за 15 годишна.

daniela0901
    Guest
    Ами да може би това ще направя, благодаря ви

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    покани го у вас да ловите покемони
    Добра идея . Може направо да потърси покемон в гащите му.
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Мен, ако питаш даже това с погледите и е предостатъчно, като за 15 годишна.
    Като за 15 годишна тия погледи са си чист секс, а ?

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от daniela0901 Виж мнението
    Искам да ви помоля за съвет.Ами харесвам едно момче, но не знам какво да правя. Погледите често ни се засичат и се гледаме продължително време. Страх ме е да направя първата крачка, защото не съм сигурна как ще го приеме и дали ме харесва.
    Ами много пъти това се случва и на момчетата не само на момичетата и, чакат момичето да направи крачката, ама тя така и не я прави обаче! Ако опиташ ще разбереш дали е да или е не, ако не опиташ отговорът винаги ще бъде не!

Къде го пише това, че момчетата трябвало да правят първата крачка не можах да разбера, я па не искам да правя първата крачка да видим какво ще стане!

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Къде го пише това, че момчетата трябвало да правят първата крачка не можах да разбера, я па не искам да правя първата крачка да видим какво ще стане!
    Именно, и аз това казвам. Никъде не пише, че първата крачка трябва да се прави от момчето, но много (да не кажа всички) момичета мислят, че трябва винаги момчето да направи първата крачка.

Град
    София
    Никъде не пише, че първата крачка трябва да се прави от момчето, но много (да не кажа всички) момичета мислят, че трябва винаги момчето да направи първата крачка.
    Така им е най-удобно - някой като направи първата крачка и не го харесват, да могат да го отрежат и подиграят по-лесно!
    Това колко мъже са отрязали, качва самочувствието на жените като нищо друго, а най-много ги дразни и се разстройват когато те биват отрязвани и пренебрегвани!

Именно, и аз това казвам. Никъде не пише, че първата крачка трябва да се прави от момчето, но много (да не кажа всички) момичета мислят, че трябва винаги момчето да направи първата крачка.
    Нека да си мислят, като станат на 50 да не се чудят, защо са сами и защо никой не иска да направи първата крачка, и защо никой не ги сваля, защото пък и никой не им е длъжен!

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Нека да си мислят, като станат на 50 да не се чудят, защо са сами и защо никой не иска да направи първата крачка, и защо никой не ги сваля, защото пък и никой не им е длъжен!
    И все пак 50 годишните мъже, които са сами са повече, отколкото 50 годишните жени.

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Така им е най-удобно - някой като направи първата крачка и не го харесват, да могат да го отрежат и подиграят по-лесно!
    Прав си, но не всички са такива. Да, малко са изключенията, но има и такива.

И все пак 50 годишните мъже, които са сами са повече, отколкото 50 годишните жени.
    Така е, защото повечето са некви путьовци и сами се предават и отиват да се свалят на мацките, вместо да почакат момичето да предприеме нещо, освен това в световната статистика мъжете са повече от жените като %, за това е логично, че ще има и повече мъже, които ще са сами!

Момичетата, чакат момчето да направи първата крачка, защото така са научени, я никой да не им обръща внимание, да не ги сваля, да не ги заговаря, е колкото и добре да изглеждат, както и да се контят накрая няма да издържат и те ще идат да заговорят някое момче, искат неискат!

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Момичетата, чакат момчето да направи първата крачка, защото така са научени, я никой да не им обръща внимание, да не ги сваля, да не ги заговаря, е колкото и добре да изглеждат, както и да се контят накрая няма да издържат и те ще идат да заговорят някое момче, искат неискат!
    По принцип си прав, но това е невъзможно.

освен това в световната статистика мъжете са повече от жените като %, за това е логично, че ще има и повече мъже, които ще са сами!
    Да, но нали знаеш, че преди около десетина години жените са били повече от мъжете?

По принцип си прав, но това е невъзможно.

Да, но нали знаеш, че преди около десетина години жените са били повече от мъжете?
    Е били са, ама сега не са факт! И кои са били повече, може би тези от третата възраст, при младите едва ли са били повече!
    Защо това, което казвам да е невъзможно, всичко е възможно стига да има желание, но тук явно такова липсва и, тези които са много напористи, нахални и активни, прецакват тези като нас, които много не ни бива в първата крачка, свалките и т.н. момичето тръгва не с момче, което тя си е избрала, а което е избрало нея и после се оплаква, ама те всички момчета били еднакви, ама били еди какви си, ама като не дава шанс на свестните нека реве после проблема си е нейн хич не ми пука, нито пък ще ѝ съчувствам! След като харесвт гаднярите, ще се науча и аз как да бъда такъв, пък дано се получи нещо!

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Е били са, ама сега не са факт! И кои са били повече, може би тези от третата възраст, при младите едва ли са били повече!
    Защо това, което казвам да е невъзможно, всичко е възможно стига да има желание, но тук явно такова липсва и, тези които са много напористи, нахални и активни, прецакват тези като нас, които много не ни бива в първата крачка, свалките и т.н. момичето тръгва не с момче, което тя си е избрала, а което е избрало нея и после се оплаква, ама те всички момчета били еднакви, ама били еди какви си, ама като не дава шанс на свестните нека реве после проблема си е нейн хич не ми пука, нито пък ще ѝ съчувствам! След като харесвт гаднярите, ще се науча и аз как да бъда такъв, пък дано се получи нещо!
    Да, вероятно са били тези от третата възраст, но е факт, че жените са били повече.

Невъзможно е, защото не можеш да накараш половината население на земята (мъжете) да се правят на недостъпни, за да може жените да са с по-ниско самочувствие. Най-добре си е било в каменната ера. Удряш жената по главата и влачиш вкъщи.

Да, вероятно са били тези от третата възраст, но е факт, че жените са били повече.

Невъзможно е, защото не можеш да накараш половината население на земята (мъжете) да се правят на недостъпни, за да може жените да са с по-ниско самочувствие. Най-добре си е било в каменната ера. Удряш жената по главата и влачиш вкъщи.
    Е пък тогава да не ми се представят за силния пол, защото хич не са силни след като не могат да издържат, явно на психика хич ги няма, ние с Грозния издържаме и с Дейтъна, явно имаме по-желязна психика! След като жените могат да издържат повече без секс и без те да правят първата стъпка, значи дефакто те излиза, че са силния пол в този случай и освен това, когато предлагат секс, при тях никога не е само секс, винаги го използват за да получат и нещо друго, докато при мъжете може да е само секс без да искат нищо друго! Колкото до методите с удара по-главата в днешно време има много по-безболезнени методи, макар и да не са законни!

Град
    София
    Именно и чак ми става мъчно с какви неща sladura89 се опитва да се (само)утешава .
    я никой да не им обръща внимание, да не ги сваля, да не ги заговаря, е колкото и добре да изглеждат, както и да се контят накрая няма да издържат и те ще идат да заговорят някое момче
    Нали се сещаш, че винаги ще се намери някой, който да ги заговаря и да им обръща внимание? Ако има повечко пари и изглежда по-добре и ще прави секс с тях, докато ти седиш отстрани, правиш се на недостъпен и чакаш някоя да те "оцени" и да те огрее !
    в световната статистика мъжете са повече от жените като %
    ...преди около десетина години жените са били повече от мъжете?
    Пичове, съотношението мъже/жени зависи много от възрастовата група. Мъжете са повече във младата възраст, а жените в старата. Това не е в наша полза.
    И кои са били повече, може би тези от третата възраст, при младите едва ли са били повече!
    Ето че почваш да загряваш !
    След като харесвт гаднярите, ще се науча и аз как да бъда такъв, пък дано се получи нещо!
    Това помага, но трябва да имаш и кинти, иначе не става!
    Е пък тогава да не ми се представят за силния пол, защото хич не са силни след като не могат да издържат, явно на психика хич ги няма, ние с Грозния издържаме и с Дейтъна, явно имаме по-желязна психика!
    Липсата на избор отгога е "издържане" ?!

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Липсата на избор отгога е "издържане" ?!
    Ами издържане е това ни закалява психиката, ако не бяхме издържали или щеше нещо да ни прещрака да станем некви серийни убийци, изнасилвачи или да си теглим въжето, или да станем алкохолици и наркомани в опит да избягаме от действителността! Щом сме тук и продължаваме да се борим явно сме издържали! Аз гледам да не им вдигам много самочувствието на момичетата, обикновено чакам те да правят първата стъпка, а и когато се случи аз да я правя най-често ме режат, казват ми, че не съм бил интересен, бил съм задръстен и т.н. или хич не ми отговарят! Другия вариант е да ме възприемат само като приятел и нищо повече, но все пак и това е някакъв напредък!

Град
    София
    Ами издържане е това ни закалява психиката, ако не бяхме издържали или щеше нещо да ни прещрака да станем некви серийни убийци, изнасилвачи или да си теглим въжето, или да станем алкохолици и наркомани в опит да избягаме от действителността! Щом сме тук и продължаваме да се борим явно сме издържали!
    Ако теб това те утешава - добре! Мен обаче това не ми помага по никакъв начин.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    самотни 50 годишни жени няма, винаги ще се намери някоя котка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си