Първоначално написано от DieselBlood Аве ей, ние не сме стари! Просто сме помъдрели!! Бе, повечето сме си на същия акъл, само сме мръднали на години май.
Първоначално написано от tori Бе, повечето сме си на същия акъл, само сме мръднали на години май. И на акъл сте мръднали по отрицателната посока на абсцисата.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton И на акъл сте мръднали по отрицателната посока на абсцисата. Има нещо, определено. Някои от дрътите съвсем мръднаха. Хубу, че поне съм аз да крася фороня с мисъл. :дд
Първоначално написано от tori Има нещо, определено. Някои от дрътите съвсем мръднаха. Хубу, че поне съм аз да крася фороня с мисъл. :дд Ти верно напоследък само с мисъл го красиш... Я марш в темите за снимки! Антраксът скоро не те ли е бил, посинвал...?
Първоначално написано от YoungBloodZ Ти верно напоследък само с мисъл го красиш... Я марш в темите за снимки! Антраксът скоро не те ли е бил, посинвал...? То предния път не беше той, съквартиранта ни беше. И беше от либоф. :ддд
Първоначално написано от tori То предния път не беше той, съквартиранта ни беше. И беше от либоф. :ддд Правите тройки!? Грешници!
Първоначално написано от inewton Правите тройки!? Грешници! Ест, как няма?! :дд
Правила