Първоначално написано от deitona22 Да проблем ис,че спадаш към таз група,за разлика от мен. На някои теми трябва да има 18+.Не са смайлито и б.костенурка. Според теб спадам.. Ама дЪ проблем ис, че мнението ти не е важно
Първоначално написано от deitona22 Мнем. Геевете много обичат да увъртат (кат теб)
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Геевете много обичат да увъртат (кат теб) Стига се описва..не искам да знам много за вас гееевете. Първоначално написано от Dwyd96 Според теб спадам.. Ама дЪ проблем ис, че мнението ти не е важно Не само според мен. Ай ду нот кеър,я си изразявам мнението..друг е въпроса че Пумба и б.костенурка,не слушат.
Първоначално написано от deitona22 Стига се описва..не искам да знам много за вас гееевете. То си личи кой е. Искаш ли да направим анкета?
Първоначално написано от inewton То си личи кой е. Искаш ли да направим анкета? Да бе да и твоите последователи и любовници с общо 20те си фейкове да гласуват за мене ,нали?
Първоначално написано от deitona22 Да бе да и твоите последователи и любовници с общо 20те си фейкове да гласуват за мене ,нали? Ми щом не искаш.
Първоначално написано от Indistinct Няма да посмееш. Няма, наистина, че за банване на модератор свалят права...
Първоначално написано от inewton Ми щом не искаш. Щото знам резултата.И няма да е вярна анкетата.
Първоначално написано от YoungBloodZ Няма, наистина, че за банване на модератор свалят права... Само митове..
Първоначално написано от deitona22 Щото знам резултата.И няма да е вярна анкетата. Модераторите ще проверяват ИП-та
Първоначално написано от Dwyd96 Модераторите ще проверяват ИП-та Единия от тях има 2 фейка,тъй че кел файда.
Първоначално написано от Dwyd96 Модераторите ще проверяват ИП-та Те са менте модератори. Нямат такива права.
Първоначално написано от Indistinct Само митове.. Значи нищо не ме спира.
Първоначално написано от inewton Те са менте модератори. Нямат такива права. Дали? Я питай Грозния и ще видиш, че точно по IP го излових.
Първоначално написано от inewton Те са менте модератори. Нямат такива права. Менте модератори,менте поп,менте диктатор..само ментета тука. Добре чче съм аз,един тру да има.
Първоначално написано от inewton Те са менте модератори. Нямат такива права. Благодаря.
Първоначално написано от Indistinct Благодаря. б.костенурке,кога ще върнеш истинската Костенурка?
Първоначално написано от deitona22 Единия от тях има 2 фейка,тъй че кел файда. То модераторския е фейк Aма тва си остава между нас тримата.
Първоначално написано от YoungBloodZ Дали? Я питай Грозния и ще видиш, че точно по IP го излових. Не си много добър с ИП-тата явно
Първоначално написано от Dwyd96 То модераторския е фейк Aма тва си остава между нас тримата. никой не го знае тва.
Първоначално написано от deitona22 б.костенурке,кога ще върнеш истинската Костенурка? Това е истинската Костенурка.
Първоначално написано от Indistinct Това е истинската Костенурка. Ноуп.Менте е.Затова и си б.к(К)остенурка ти вече.(който както реши,с малка или с голяма буква). Официално ви позволявам да й казвате така,ако решите.
Първоначално написано от Dwyd96 То модераторския е фейк Aма тва си остава между нас тримата. dreamwalker-ски, нали?
Призовавам inewton да наложи анатема на всички писали в тази тема (освен мен и него).
Първоначално написано от YoungBloodZ Призовавам inewton да наложи анатема на всички писали в тази тема (освен мен и него). После що ви казваме че сте такива и онакива и правите разни неща двамата ..
Правила