- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ВЪСТАНИЕ, МЕТЕЖ, БУНТ
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Не съм очаквал, че ще го кажа, но за това нещо съм напълно съгласен с теб!
От един арбитър се изисква преди всичко да е обективен и да не взема решения под влияние на обществени настроения или лични емоции, а според обективни критерии важащи за всички.
Ако ще има бунт бройте ме и мен все ми е тая на чия страна ще съм искам кръв да лея ако ще и от скъсан химен да е
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Теб те пиша на моя страна.
Ако трябваше да съм на 100% обективен сега щеше да си с перманентен бан.
Работим по въпроса.
Щото аз чалгари за модератори не искам.
Може и така да е било. Никой не е безгрешен.
едно време имаше хубави модераторки
сега има само модераторки
Абе, papugai, kalpazanka хубава ли е? Аз винаги съм си я представял като яка кака.
Иначе си прав, с един модератор трябва да може човек да има фантазии, пък сегашните...
Аз не знам защо още не сме ги свалили. Бунта е готов. Участва интелигенцията (Dwyd96, Ivaaaa и Грозния), духовенството (т.е. аз) и дори обикновени плебеи (deitona и haritov).
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Предлагам себе си за модератор...
Няма да има недоволни в тоя форум (Ще банна всички)...
Аз не съм против всички модератори, а само против Йънг.
Последно редактирано от Dwyd96 : 10-16-2016 на 09:57
Не си мислете че съм на негова страна той е на моя страна просто не го знае все още
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Номинирам Харитов за администратор.
Какви са тези бунтове?