- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сънувах я.
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net...62&oe=586DCC5F
Беше преди няколко дни, преди да си легна отново спамих в форума колко много искам да си имам красиво момиче и така нататък. И така мина нощта, и преди да се събудя започна съня. Аз бях седнал на леглото си и тя дойде, не повярвах че е тя и я питах какво правиш тук. Тя отговори "ти ме повика". После я питах "може ли да те докосна?(имах предвид по лицето)" тя си въртеше главата и каза "Не..." После я питах може ли да те прегърна, и тогава се прегърнахме и се почувствах толкова добре... но прегрътката беше кратка и аз поисках още една, и тя отново ми даде, докато я прегръщах аз усетих тялото и... сякаш се случваше наистина... и тази прегрътка беше кратка, но малко по дълга от предишната. И се събудих... отново сам в леглото ми. Съжалявайки че съм се събудил и се питах защо не може това да се случи наистина? Колко много ми се искаше да съществува нещо с което мога да сънувам каквото си искам. Все тая хапче, някъв медикамент..
Аа femaleeyes (май така беше ника) как си ??
Death is not the end, it is only the beginning
Защо ли не се е случило наистина? Ами при мене специално за дето ме блокира в Facebook защото и бях пратил поне 100-150 съобщения, тя не беше отговорила на нито 1 от тях. Предполагам че просто и беше писнало.
Типичен чикиджия, защо вместо да пишеш в тоя форум не вземеш да излезеш малко, да ходиш по купони, навсякъде има мацки (реални), въпроса е да си малко по социален и всичко става. За медикаменти недей да правиш глупости, само защото си загорял. По-добре си викни курва да ти направи сефтето и да се свършва.
Въпроса е, че като си социален, можеш да говориш повече с хората, следователно можеш да си говориш с момичетата повечко. Например разхождаш се по улицата, харесваш си някое момиче и я заговаряш. Това имах предвид, все някоя ще е свободна и ще те хареса.
Човек ти пък нищо не каза.. Аз вчера излизам от нас и ужас Поглеждам на ляво няма ми X6-цата, поглеждам на дясно и там я няма и тъкмо да се обадя в полицията и ми звънна будилника...
Страх те е, за това не общуваш с никой. Не го прави, просто трябва да премахнеш този страх, дори някой да те набие, да не ти пука, ще мине, дори някой да те "отреже" , и тва ще мине, всичко минаваи не тря те е страх какво ще стане
![]()
Мда..не е само страх според мен-комплекс е.Трябва да уважаваш повече себе си и да се харесваш ти самият-ако нещо не ти харесва в теб и можеш да го промениш-направи го,но ключовото в случая е да го направиш ЗА СЕБЕ СИ,не за да те харесва някой/я.Вярвай малко повече в себе си и се успокой.Когато дойде момента,хубавите неща ще се случат.Keep it positive!
За медикаментите не коментирам...слушай колегите-социализирай повече ,без страх,че ще те отхвърлят.Все пак хора сме,не всеки си допада с всеки.Това не трябва да те отчайва. Хайде,ставай от компютъра!![]()
Яка е мацката и аз сънувам такива неща, но със сънуване или спамене по...
Нищо не става. Още след третото неотговорено съобщение е трябвало да спреш веднага!
Това е така, но ако не се получават нещата...
Аз така направих, макар че не свърших. Не беше най-добрият вариант определено, нямах друг избор, но сега се чувствам по-добре
!
Това е глупаво и не работи! Най-много да ви помислят за нападатели и да се вкарате в беля!