.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Проблеми!

Проблеми!

Здравейте,
    На 15 години съм и имам проблем с намирането на гадже.. В момента харесвам едно момиче запознахме се по следния начин. Тя е от моето училище и от съседния 9А клас,а аз съм 9Б,лятото(Юли) ѝ писах и от тогава до момента си пишем. Преди няколко месеца ѝ признах,че я харесвам най-тъпата ми грешка беше,че ѝ признах по Messenger-a тъй като съм прекалено срамежлив. Като писахме след признанието тя си каза,че не търси приятел,защото скоро почваме училище,щяло да ѝ пречи и така,като аз в тоя момент се почувствах гадно,защото я харесвах и така. До сега сме излизали 4-5 пъти и то с нейната приятелка,а когато искам да излезнем само двамата(я на кино я другаде)тя се дърпа и казва,че техните нямало да я пуснат и така. И въпроса ми е да продължа ли да се пробвам с нея или да се откажа ?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Тя те е отрязала, няма какво да се пробваш. Остава ти единствено да се държиш на ниво и да се правиш на недостъпен, надявайки се, че ще събудиш интереса и и сама ще те потърси.

Отрязала те е тънката.. A moment of silence for our brother in the friend zone..
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Отрязала те е тънката.. A moment of silence for our brother in the friend zone..
    За втори път съм friendzoned..

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от obihan dinq Виж мнението
    За втори път съм friendzoned..
    Пак като са само два..

Остави момичето щом няма интерес. А защо искаш приятелка?

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    А защо искаш приятелка?

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Пак като са само два..
    А защо искаш приятелка?
    Ъъъъ що за въпрос е това ? Не искам ей така приятелка искам точно нея. Но виждам,че не става за това ще си гледам живота.

anonymous990763
    Guest
    Ъъъъ що за въпрос е това ? Не искам ей така приятелка искам точно нея. Но виждам,че не става за това ще си гледам живота.
    Добре. Това исках да знам.

Щом си толкова срамежлив значи немаш шанс. Да кажем че работите случайно потръгнат? Няма какво да си кажете щото "ще се вцепениш кат статуя". И така на нея ще и омръзне и ще ти бие шута... казвам ти го от напълно личен опит.

Цитирай Първоначално написано от Рандомммм Виж мнението
    Щом си толкова срамежлив значи немаш шанс. Да кажем че работите случайно потръгнат? Няма какво да си кажете щото "ще се вцепениш кат статуя". И така на нея ще и омръзне и ще ти бие шута... казвам ти го от напълно личен опит.
    Знам,че ще стане така . Няма смисъл да пишете,с момичето се скарахме и не си пишем,не искам и да я поглеждам .

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Знам,че ще стане така . Няма смисъл да пишете,с момичето се скарахме и не си пишем,не искам и да я поглеждам .
    А така ! Успех със следващата !

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    А така ! Успех със следващата !
    Мерси. Па да се надяваме да дойде някоя свестна.

Град
    София
    Мерси. Па да се надяваме да дойде някоя свестна.
    Не се надявай на "свестна" - всеки се опитва да се представи за нещо по-добро, отколкото е.
    90% от жените са едни и същи, както и 90% от мъжете .

Не се надявай на "свестна" - всеки се опитва да се представи за нещо по-добро, отколкото е.
    90% от жените са едни и същи, както и 90% от мъжете .
    Е може да срещна някоя от тези 10 процента знае ли се ?

Град
    София
    Е може да срещна някоя от тези 10 процента знае ли се ?
    Аз не казах че оставащите 10% са "свестни" ! Тези 10% са по-скоро "странни" и то в повечето случаи не е към добро !

Завръзването на връзка не е търсене на "свястната/свестния", "спящата красавица" или "принца на белия кон" - тия герои са измислени ! Всичко е игра и надлъгване (освен сексуално привличане и пари)!

Аз не казах че оставащите 10% са "свестни" ! Тези 10% са по-скоро "странни" и то в повечето случаи не е към добро !

Завръзването на връзка не е търсене на "свястната/свестния", "спящата красавица" или "принца на белия кон" - тия герои са измислени ! Всичко е игра и надлъгване (освен сексуално привличане и пари)!
    Мен колкото ме бива в игрите веднага ще си намеря.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си