Първоначално написано от inewton Не съм. Аз съм човек духове, не плътски. Тялото, чадо е тленно, душата е вечна и това къде ще прекара вечността си зависи само от отделния индивид. Всичко тва можеше да го напишеш и с 3 думи... И те са "НЕ МИ ПУСКАТ"
Първоначално написано от inewton Не съм. Аз съм човек духове, не плътски. Тялото, чадо е тленно, душата е вечна и това къде ще прекара вечността си зависи само от отделния индивид. Чадо, струва ми се че пак почваш да лицемерничиш ! Първоначално написано от Dwyd96 И те са "НЕ МИ ПУСКАТ" То това е ясно, ама то и при теб не е много по-различно , а?
Първоначално написано от Грозния То това е ясно, ама то и при теб не е много по-различно , а? Ами при теб различно ли е?
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Първоначално написано от divergent Ами при теб различно ли е? A при теб?
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton A при теб? И при мен като при теб.
Първоначално написано от divergent И при мен като при теб. За ожалване си значи.
Първоначално написано от inewton За ожалване си значи. То май по-голямата част от редовните във форума сме така :д
Първоначално написано от Грозния Чадо, струва ми се че пак почваш да лицемерничиш ! То това е ясно, ама то и при теб не е много по-различно , а? И аз съм на сух режим от Септември
Първоначално написано от Dwyd96 И аз съм на сух режим от Септември Застудя времето, народа не ще да се съблича
Първоначално написано от divergent Застудя времето, народа не ще да се съблича Такова е Пролетта пак Чувал съм, че рупситата зимата са в хибернация
Първоначално написано от divergent Ами при теб различно ли е? Моето положение целият форум го знае и аз не го крия. Първоначално написано от inewton За ожалване си значи. Първоначално написано от Dwyd96 И аз съм на сух режим от Септември А при вас пък защо?
Първоначално написано от Грозния Моето положение целият форум го знае и аз не го крия. А при вас пък защо? Дивергента ти каза причината... Стана студено и коврите отлетяха на юг(тия с богатия чичко) останалите спят зимен сън.. На пролет пак...
Първоначално написано от Грозния А при вас пък защо? Аз съм свещеник. Не ми е позволен разврата.
Първоначално написано от inewton Аз съм свещеник. Не ми е позволен разврата. Един вид "гроздето е кисело" ?
Първоначално написано от Грозния Един вид "гроздето е кисело" ? Зелето е кисело, не гроздето.
Правила