Първоначално написано от
deitona22
Какво ти е хобито? Хобита много - четене, писане, пеене (на напълно непрофесионално ниво, както споменах по-горе, но да...), фотография, танци (макар че съм покрътителен танцьор, обича да си танцувам ;д). Занимавала съм се с много неща през годините, но нито едно не ми е било такава страст както спорта. И гледане, и практикуване.
Спортуваш ли? Ако да -какво? Ако не-какво би искала? Тренирала съм волейбол около 2 години, за жалост треньорът не ми даде да продължа, защото стигнахме професионално ниво, а имам(х) здравословен проблем, който не ми позволява да тренирам каквото и да е професионално. Като цяло си правя някакви упражнения вкъщи към момента, въпреки че напоследък съм ги занемарила. Хубаво нещо е спорта. ;д
Какви книги харесваш да четеш и имаш ли любима? Главно хоръри, трилъри и фентъзи/фантастика, исторически романи обичам също, книги относно теории на конспирацията и т.н. Откакто прочетох наскоро "Шестото клеймо", тя ми стана любима, преди това беше едно изключение от правилото (какви книги харесвам) - "Прощално писмо" на Никълас Спаркс.
Какви филми/сериали гледаш? Гладала ли си GoT? Тук, както с музиката, нямам ограничения. Напоследък гледам главно сериали (разбирай последните 2-3 години) и филмите доста съм ги позанемарила. Освен ако не излезе някой хубав филм или не се сетя за някой, който много харесвам, филми не гледам от известно време. На ГоТ му чакам новия сезон. ;д
С коя известна личност би искала да се срещнеш? И от 2та пола? Гореизброените идоли плюс Юрген Клоп.
Къде искаш да си в момента? В прегръдките му...
Планина или море ? (за през лятото) Морето ми е страст, така че море. Като цяло обожавам природата и няма да откажа и планина, но така зададен въпросът, отговорът е ясен. ;д
Качвала ли си връх Мусала? Не, но искам доста.
Какво първо гледаш в едно момче? (само за външността става въпрос) Очи, телосложение, усмивка.
Къде би искала да живееш? Ух...Труден въпрос. Бих използвала за себе си израза "I'm a traveler" и бих се застояла за по няколко месеца на много места като цяло, а когато един ден имам деца, ще се върна в България.
Най-хубавият ти спомен от лятото? 17 август.
Каква кола би искала да имаш един ден и къде би искала да имаш къща? Audi A8/R8. На втората част от въпроса отговарям със същото като горе.
Кои 3 държави искаш да посетиш? Германия, САЩ (там не бих искала да живея със сигурност), Русия. Доста повече от 3 са по принцип, но тези 3 ми изникват на прима виста.
Как откри форума? Търсих логически задачи и попаднах на тема, в която се задаваха доста. Затова се регистрирах, а преди това бях прочитала тук-там нещо.
С кои съфорумници би искала да се видиш на живо? 102, шушко, Деси са 100-процентови. Като цяло са доста, доста от тях вече не влизат, с доста от тези доста вече няма как да се свържа, но да...
Ай това е за сега.