.
Отговор в тема
Страница 21 от 58 ПървиПърви ... 1117181920212223242531 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 1436
    Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Всеки пита какво става, но никой не изявява желание да седне. Някой по-сериозен?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ок ама ще отговарям вечер понеже съм на работа
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Всеки пита какво става, но никой не изявява желание да седне. Някой по-сериозен?
    Принципно аз съм най-сериозната, ама бях скоро и няма да съм интересна, нито пък ще е честно.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Принципно аз съм най-сериозната, ама бях скоро и няма да съм интересна, нито пък ще е честно.
    тая па, кво се самопровъзгласяваш, безделнице
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    тая па, кво се самопровъзгласяваш, безделнице
    лягай си, че лекции те чакат утре, и остави хората да си вярват!

Мега фен Аватара на Rakshy
    лягай си, че лекции те чакат утре, и остави хората да си вярват!
    #когато divergent и разума ми говорят в един глас
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на Lilanda
    И аз искам като цяло, но съм сядала доста пъти. Кажете останалите кого от желаещите искате. ;д (ако има останали изобщо..)

ПС: Като изключим утре до вечерта, съм свободна следващите 4 дена, та да...

Докато се разберем, ще дойде уикенда и Ива ще си седне. :д Иначе то повечето от редовните вече са сядали. :д

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Аз предлагам dreamwalker да седне.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Пуснете анкета в кофата.

По-добре да седне Дядо Коледа - той е по-истински !

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Рънара,Харитов или Кимчо? Некой от тях да се паркира.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен Аватара на LoadRunner
    той нали сяда под формата на електра

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението

По-добре да седне Дядо Коледа - той е по-истински !
    а ти от къде познаваш шмодката като не беше по нейно време
    ти беше някъв следващ проект

аз ще сядам догодина

И кво, избрахте ли кой ще сяда?

ПС: Днес ми се освободи деня, така че до вторник вечер съм на линия, ако искате...

Еми... Няма други желаещи в момента, докато се събудят,ще си ти.
    Какво мислиш да учиш?
    Имаш ли си приятел, от колко време сте заедно?
    Коя зодия си?
    Най-трудният момент в живота ти?
    Най-прекрасният момент в живота ти?
    Събитие в световната история, което е променило света според теб?
    Кой ще спечели президентските избори в САЩ според теб?
    Имаш ли идол и кой е той?
    Каква музика харесваш?
    Някакви таланти, свързани с изкуството (музикално, театрално, танцово, изобразително)
    Ако имаше възможност да съживиш една известна личност, коя ще бъде?
    Ако трябва да избираш между парите на Бил Гейтс и световен мир, каква кола ще си купиш?
    Какво мислиш за мен?

Еми... Няма други желаещи в момента, докато се събудят,ще си ти. Окееей, щом само заради това съм избрана.
    Какво мислиш да учиш? Софтуерно инженерство. Надявам се да не си остана само с мисленето.
    Имаш ли си приятел, от колко време сте заедно? Имам, да. Съфорумник е даже. ;д От 8 месеца.
    Коя зодия си? Козирог.
    Най-трудният момент в живота ти? Смъртта на дядо ми. Още си спомням как баща ми влезе в стаята и ми каза "Линка, не искам да плачеш, дядо ти снощи почина." и започна да ми говори за това как смъртта в един момент застига всички ни и това, че се срещам с нея толкова млада ще ме подготви занапред. Въпреки, че беше "чакана" в неговия случай, ми беше адски трудно да го преживея.
    Най-прекрасният момент в живота ти? Денят, в който се събрах с приятеля ми. Или трябва да кажа нощта. :Д
    Събитие в световната история, което е променило света според теб? Всяко едно събитие е променило малко или много световната история. Разделянето на Римската империя, откриването на Америка, 11 септември (ъгх, побиха ме тръпки като се сетих, че и аз имам мой личен значим 11 септември), Великото преселение на народите и така нататък, и така нататък. Да не говорим, че на нас голяма част от историята не ни е известна. Все пак ако трябва да избера едно конкретно събитие, това е ВСВ. Мисля, че причините са ясни.
    Кой ще спечели президентските избори в САЩ според теб? Не се интересувам от САЩ. Само знам, че който и да спечели, ще е загуба не само за тях, а и за целия свят.
    Имаш ли идол и кой е той? Имам няколко идола, в различни аспекти обаче, да. От страна на интелигентност и заинтересованост - брат ми, от страна на лоялност *барабани*, каква изненада, това е Стивън Джерард, от страна на сила - Еминем. Идолът ми за жена (до момента изброявах само мъжки ;д) е Анджелина.
    Каква музика харесваш? Слушам буквално всичко. От чалга през рок/метъл до хаус/трап/днб. Вече зависи дали даденото парче ще ми хареса или не.
    Някакви таланти, свързани с изкуството (музикално, театрално, танцово, изобразително)? Имам глас като цяло, но така и не го развих, така че за момента си оставам само с гласа. ;д
    Ако имаше възможност да съживиш една известна личност, коя ще бъде? Нелсън Мандела. Един Велик човек с главно В.
    Ако трябва да избираш между парите на Бил Гейтс и световен мир, каква кола ще си купиш?
    Какво мислиш за мен? Във фейсбук си ми симпатична, тук не толкова напоследък.
    бало

Във фейсбук не можеш да си създадеш правилна представа за хората, тук е истината, хахах.

Ехаа, само аз ли не съм разбрала кой е избраникът? Сподели ако обичаш. :д
    Последното нещо, което те разчувства?
    Последното нещо, за което се усмихна?
    Имаш ли татуси или пиърсинг, ако да - къде и какви, ако не - искаш ли, къде и какви?
    Вярваш ли в духове?
    А в бог?
    Вярваш ли, че човек отива някъде след смъртта, или просто си изгнива под земята?
    Имаш ли домашни любимци?
    Сподели девиза си и от кого го чу, къде го прочете, изобщо как се срещна с него, в случай, че не си го измислила сама.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Бало,

Обръщаш ли внимание на детайлите, като цяло ?
    Какво ти е наблюдението върху живота ти ?
    Защо имаш идоли, а въобще нуждаеш ли се от тях ?
    Какво възнамеряваш да следваш, и естествено, защо ?
    Одобряваш ли аборта ?
    Защо гласът на един човек е безшумен в сравнение с гласовете на хиляди ?
    Кое изглежда като най-разумното да бъде избрано - националност или единство(м/д хората) ? ЗАЩО
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Във фейсбук не можеш да си създадеш правилна представа за хората, тук е истината, хахах.

Ехаа, само аз ли не съм разбрала кой е избраникът? Сподели ако обичаш. :д Да, шефке! IseeDEADbodies се пише.
    Последното нещо, което те разчувства? Нещо, което видях сутринта, за което знаех, че е около тази дата, но не знаех кога точно.
    Последното нещо, за което се усмихна? Имам си един сладур, който ме усмихва постоянно. ;д
    Имаш ли татуси или пиърсинг, ако да - къде и какви, ако не - искаш ли, къде и какви? Не и не. Не си падам по пиърсинги, татус искам, имам доста идеи, но засега само 1 се откроява. Всъщност нека кажем, че са 2. За другата съм почти сигурна. Едната е котва (не искам да обяснявам значението), другата е свързана с Ливърпул, като цяло съм си мислела да е феникса и отдолу You'll never walk alone с по-завъртулчест шрифт, черна с червени детайли (не си падам много по цветните татуси, но в случая няма как да липсва червеното). И двете не съм ги измислила напълно и затова още не са осъществени, но има време за всичко.
    Вярваш ли в духове? Ух...И да, и не. Вярвам, че хората имат душа, която може, а може и да не остава на земята за някакво време след смъртта. Със сигурност представата ми за "дух" е по-различна от общоприетата.
    А в бог? Не.
    Вярваш ли, че човек отива някъде след смъртта, или просто си изгнива под земята? Отново и да, и не. Както казах вярвам в душата (на картите не се сдържах) и че тя не се изпарява от нищото, но и не вярвам, че има ад и рай и някакъв си Св. Петър определя кой къде отива. Склонна съм да вярвам в прераждания.
    Имаш ли домашни любимци? Да, куче, риби, гледаме и котки до ресторанта.
    Сподели девиза си и от кого го чу, къде го прочете, изобщо как се срещна с него, в случай, че не си го измислила сама. Нямам конкретен девиз. Често се е случвало в дадена ситуация да използвам дадена мисъл, но не съм се задълбавала да си измислям личен девиз, който да следвам в 100% от случаите. Може би "Гледай на нещата от хубавата им страна" би се сметнало за такъв, но отново не е 100-процентов, защото понякога трябва да си и реалист.
    .

Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Бало,

Обръщаш ли внимание на детайлите, като цяло? Когато аз правя нещо, да, когато гледам/чета/слушам нещо чуждо, не съвсем.
    Какво ти е наблюдението върху живота ти? Ако говорим за миналото, прекалено много грешки, кои уроци, кои не, но за които си мисля често какво би станало ако бях направила друго. Самота и тъга, макар и да съм била заобиколена от хора. Имам и хубави моменти, разбира се, но по-голямата част от живота ми е минала така. Връщайки се в настоящето, виждам щастие, отново съм сама (от страна на приятели), но не съм самотна както преди, виждам узрялост (в сравнение с преди), виждам човек, с когото бих била горда след време. Виждам и любов. <3
    Защо имаш идоли, а въобще нуждаеш ли се от тях? Идолите са нещо, без което човек не може според мен. Те ти показват пътя, когато си на кръстопът, те те насърчават да промениш недостатъците си, те са силата ти в тежки моменти. Когато си изпаднал в беда, си мислиш "Какво би направил той/тя, ако беше на мое място?". Не винаги намираш отговорите, но имаш моралната подкрепа на този човек, дори и да не го познаваш лично.
    Какво възнамеряваш да следваш, и естествено, защо? Отговорих горе. Харесва ми тази специалност, смятам, че бих била добра в това.
    Одобряваш ли аборта? Не. Когато си достатъчно глупав да се "сдобиеш" (използвам тази дума, защото съм чувала да се употребява по тази тема) с дете, което не желаеш, ще си понесеш последствията за това.
    Защо гласът на един човек е безшумен в сравнение с гласовете на хиляди? Защото хиляда е повече от едно? Все пак не мисля, че тази "максима" е изразена в наши дни. По-скоро случаят е обратният - гласовете на хиляди са безшумни в сравнение с гласа на един.
    Кое изглежда като най-разумното да бъде избрано - националност или единство(м/д хората) ? ЗАЩО Не съм сигурна дали разбирам въпроса ти, затова ще изчакам да обясниш.
    .
    Последно редактирано от Lilanda : 10-28-2016 на 10:50

Какво е мнението ти за пластичната хирургия? Ти би ли се подложила на някаква интервенция?
    Колко души можеш да наречеш свои истински приятели?
    Няколко неща, които си научила от живота до момента?
    Според теб първото впечатление важно ли е?
    Най-голямото ти постижение?

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Какво ти е хобито?
    Спортуваш ли? Ако да -какво? Ако не-какво би искала ?
    Какви книги харесваш да четеш и имаш ли любима?
    Какви филми/сериали гледаш ? Гладала ли си GoT?
    С коя известна личност би искала да се срещнеш? И от 2та пола ?
    Къде искаш да си в момента?
    Планина или море ? (за през лятото)
    Качвала ли си връх Мусала?
    Какво първо гледаш в едно момче? (само за външността става въпрос)
    Къде би искала да живееш?
    Най-хубавият ти спомен от лятото?
    Каква кола би искала да имаш един ден и къде би искала да имаш къща?
    Кои 3 държави искаш да посетиш ?
    Как откри форума?
    С кои съфорумници би искала да се видиш на живо ?

Ай това е за сега.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Каза, че няколко пъти си сядала, защо реши отново да седнеш ?
    Ако можеше да премахнеш едно човешко качество какво би било то?
    Сподели една твоя детска мечта.
    Какво мислиш за глобалното затопляне ?
    Ако имаше машина на времето би ли я използвала, и ако да - за какво ? (Знаеш че трябва да е подробно ;д)
    Стигат ли ти толкова вълроси ;д ?
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Какво е мнението ти за пластичната хирургия? Ти би ли се подложила на някаква интервенция? Против съм за това, което ти (или поне повечето хора, но предполагам под този претекст си задала въпроса) разбираш под пластична хирургия. Има хора, на които просто им е наложително да се подложат на подобни процедури (след катастрофа например; има и хора с наследствени дефекти). Аз бих се подложила, като цяло това, за което искам, не съм сигурна дали се води пластична хирургия, но би трябвало. Преди няколко месеца ми се появи и една бенка на гърба, която малко ме притеснява, та може да отида да я отстраня (след консултиране с кожен, разбира се). Изписах за този въпрос повече отколкото очаквах...
    Колко души можеш да наречеш свои истински приятели? Един-единствен.
    Няколко неща, които си научила от живота до момента? Научих, че всеки се спасява по единично, че брат продава брат си, че "свестните (...) считат за луди", че за да успееш трябва да си нагъл и бездушен. Не че светът е по-различен. Научих се да ценя хората, които обичам и ме обичат обратно, но се научих и да отсявам кои са те. Научих, че без любов в живота, светът не е черно-бял, сив или пинпян, а черен. Научих, че е прекрасно да имаш човек до теб, на когото да разчиташ безпрекословно, защото иначе светът ти се стоварва отгоре. Научих се да си бъда самодостатъчна, но и да търся някого, когато имам нужда от помощ. Последното е много ценно. Ако ти обърнат гръб, разбираш, че не можеш да разчиташ на този човек, ако ти помогнат, печелиш упора за цял живот.
    Според теб първото впечатление важно ли е? Разбира се. Ако първото впечатление е лошо, често няма да има второ, трето и четвърто.
    Най-голямото ти постижение? Позитивизма ми. Макар че не го показвам особено в тази тема, който ме познава, знае какво имам предвид. ;д
    .

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Какво ти е хобито? Хобита много - четене, писане, пеене (на напълно непрофесионално ниво, както споменах по-горе, но да...), фотография, танци (макар че съм покрътителен танцьор, обича да си танцувам ;д). Занимавала съм се с много неща през годините, но нито едно не ми е било такава страст както спорта. И гледане, и практикуване.
    Спортуваш ли? Ако да -какво? Ако не-какво би искала? Тренирала съм волейбол около 2 години, за жалост треньорът не ми даде да продължа, защото стигнахме професионално ниво, а имам(х) здравословен проблем, който не ми позволява да тренирам каквото и да е професионално. Като цяло си правя някакви упражнения вкъщи към момента, въпреки че напоследък съм ги занемарила. Хубаво нещо е спорта. ;д
    Какви книги харесваш да четеш и имаш ли любима? Главно хоръри, трилъри и фентъзи/фантастика, исторически романи обичам също, книги относно теории на конспирацията и т.н. Откакто прочетох наскоро "Шестото клеймо", тя ми стана любима, преди това беше едно изключение от правилото (какви книги харесвам) - "Прощално писмо" на Никълас Спаркс.
    Какви филми/сериали гледаш? Гладала ли си GoT? Тук, както с музиката, нямам ограничения. Напоследък гледам главно сериали (разбирай последните 2-3 години) и филмите доста съм ги позанемарила. Освен ако не излезе някой хубав филм или не се сетя за някой, който много харесвам, филми не гледам от известно време. На ГоТ му чакам новия сезон. ;д
    С коя известна личност би искала да се срещнеш? И от 2та пола? Гореизброените идоли плюс Юрген Клоп.
    Къде искаш да си в момента? В прегръдките му...
    Планина или море ? (за през лятото) Морето ми е страст, така че море. Като цяло обожавам природата и няма да откажа и планина, но така зададен въпросът, отговорът е ясен. ;д
    Качвала ли си връх Мусала? Не, но искам доста.
    Какво първо гледаш в едно момче? (само за външността става въпрос) Очи, телосложение, усмивка.
    Къде би искала да живееш? Ух...Труден въпрос. Бих използвала за себе си израза "I'm a traveler" и бих се застояла за по няколко месеца на много места като цяло, а когато един ден имам деца, ще се върна в България.
    Най-хубавият ти спомен от лятото? 17 август.
    Каква кола би искала да имаш един ден и къде би искала да имаш къща? Audi A8/R8. На втората част от въпроса отговарям със същото като горе.
    Кои 3 държави искаш да посетиш? Германия, САЩ (там не бих искала да живея със сигурност), Русия. Доста повече от 3 са по принцип, но тези 3 ми изникват на прима виста.
    Как откри форума? Търсих логически задачи и попаднах на тема, в която се задаваха доста. Затова се регистрирах, а преди това бях прочитала тук-там нещо.
    С кои съфорумници би искала да се видиш на живо? 102, шушко, Деси са 100-процентови. Като цяло са доста, доста от тях вече не влизат, с доста от тези доста вече няма как да се свържа, но да...

Ай това е за сега.
    .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си