Всъщност и двете разбирам под пластична хирургия и много се изкефих, че отговори така, споделям мнението ти.

:P
Пушиш ли? Опитвала ли си наркотици? Пушила ли си наргиле или пура?
На настроения съм - и пуша, и не. ;д Не съм. Наргиле - да, пура не, но искам да опитам.
Любим вид алкохол?
Виски, вино, напоследък и мента попийвам.
Опиши прекрасният уикенд според теб.
Сещам се, че последния път като бях на стола бях отговорила "с него". Сега отговорът ми е същият, но с друг, по-прекрасен него. ;д И не само уикенда, винаги е прекрасно с него. 
Чела ли си останалите книги на Дан Браун? (Ако не си, горещо препоръчвам "Ад", в личната ми класация дели първото място с "Шестото клеймо".)
Не съм, даже се надъхах да ги започна заради приятеля ми, преди това само отлагах. Има време да стигна и до "Ад". ;д
Имаш ли братя или сестри?
По-голям брат.
Първото нещо, което правиш сутрин?
Проверявам дали е станал.
Любим цитат от книга, песен или друго?
"My brother once told me that nothing someone says before the word 'but' really counts." - Benjen Stark, Game of thrones.
Последното съобщение, което изпрати в месинджър? :д
"ама теб те няма ;с" ;д ПС: Все още чакам отговор. ;с
Мислиш ли, че си зряла за годините си?
Сравнително зряла. Не достатъчно обаче.
Ако можеше да се преместиш в друг град, но заедно с всичките си близки, без да се лишаваш от нищо и никого, кой град щеше да избереш?
Бих се преместила и още сега, само той ми трябва. Малага, Мадрид, Рим. Един от трите.
Мнението ти за връзките от разстояние?
В момента съм в такава, а и не ми се случва за пръв път. Трудно е, но щом намериш правилния човек, it's all worth it. Не е за всеки със сигурност.
Мечтани дестинации в България?
Не съм ходила на прекалено много места, които много искам да посетя - Мелнишките пирамиди, Белоградчишките скали, Рилските езера, Крушунските водопади...Наистина са прекалено много...
Страни, които си посещавала? Къде ти хареса най-много?
Франция, Италия и Испания. Ходила съм и в Македония като малка, но не помня. ;с Със сигурност имам още много да видя от тези страни, но в Рим ми хареса най-много. Атмосферата е точно мой тип, а е и адски красив град.