.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Hybrid View

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    За 9,90 лв.
    -говоря неограничено към всички бг оператори
    -нет 3 гб трафик

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    За 9,90 лв.
    -говоря неограничено към всички бг оператори
    -нет 3 гб трафик
    кажи оператора и как си се сдобил с тоя план защото горе долу и при всички оператори неограниченото е за около 20 лв

(не мога да ви опиша изключителното ми удоволствие от това че имам възможността че общувам с вин дизел, защо беше в странство и с какво се промени през тия тежки трудни години?)
    Последно редактирано от LoadRunner : 11-04-2016 на 18:14

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    кажи оператора и как си се сдобил с тоя план защото горе долу и при всички оператори неограниченото е за около 20 лв

(не мога да ви опиша изключителното ми удоволствие от това че имам възможността че общувам с вин дизел, защо беше в странство и с какво се промени през тия тежки трудни години?)
    Писна ми да влизам преди и просто не влизах.
    Сега съм отново на линия.
    Плана ми е на Виваком. Един от първите клиенти съм, още откакто се появиха като Виваком, картата ми е фирмена от голяма група, но номера ми никога не се е ползвал за служебни цели. Друг е въпроса, че в днешно време, тия по магазините, които правят договори взимат бонуси. Доста от тях лъжат хората или премълчават с какъв точно договор се обвързваш....
    Така че внимавай! По телефон избягвай да говориш изобщо! Това ще е подвеждане на 200%.
    Бъди нахален и искай разчупен план според нуждите ти, давайки им пример как другите имат всичко за по 10-15 лева.

Договор само в офис!
    Последно редактирано от VinDiesel : 11-04-2016 на 18:48

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си