.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Hybrid View

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Според мен няма как като са ти я предложили да не можеш да подпишеш в офиса.
    ами ти не знаеш ли че офисите нямат нищо общо с централата им в софия която всъщност явно не е обществен офис

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    ами ти не знаеш ли че офисите нямат нищо общо с централата им в софия която всъщност явно не е обществен офис
    Нали като те питат по телефона пак трябва да ти донесат договор, който да подпишеш? Какъв е проблема същия този договор да се сканира и да се препрати до всеки офис?

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Нали като те питат по телефона пак трябва да ти донесат договор, който да подпишеш? Какъв е проблема същия този договор да се сканира и да се препрати до всеки офис?
    защото явно има хора които са привилегировани да получават бонусите, знам ли
    мернах в нета че и други хора са получавали документи за нов договор по куриер от мтел ма нищо конкретно че е лъжа и тнт

единственото е че може да има уловка с условията, ппонеже онзи ми каза 25% намаление, и аз ся се усетих че тия промоции имат давност и като свърши промоционалния период и ме слагат на някви 20 лв които никъв шанс да искам да плащам щото и сега съм си ок принципно

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    защото явно има хора които са привилегировани да получават бонусите, знам ли
    Ми те пак могат само на точно определени хора да предлагат тези оферти. Или аз нещо съм неадекватен и не сгрявам?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си