- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Колко плащате за телефон?
въобще не ми се чете това дългото ама си мисля че ако е измака и НЕ подпиша без проблеми правно ще си ги осъдя
забравих да кажа, този от телефона ми каза че в 7 дневен срок мога да се откажа от договора без причина
аз си мисля че това си е чисто истинско, просто уловката ще е другаде
Ако питаш мен с е отказвай навреме...
ми виваком ми предложиха ся за 14лв 1000минути, 5гб, и телефонче за 2 лв (тип нокия с фенерче)
ако мтел не ми предложат същото мисля да ги сменям
припомням че тяхното е 15лв 1000минути, 5гб
НО както и да го погледна левче по-малко + телефонче е повече от без левче и без телефонче
Та някой ако има някви проблеми с виваком сега е момента да говори или да си змаълчи завинаги (до вторник)
ами че точно за говорене ми трябва, да
за какво да ми служи друго един телефон
аз моя за друго от години не го ползвам
и ко значи боклуци, аз не виждам нищо боклучаво в едно безплатно устройство за разговори на което батерията ще държи 10 дена (ако реша да ходя на поход в планината и се изгубя тва телефонче ще ми спаси живота)
Аз пък компютър не ползвам отдавна..
Телефон с голяма батерия и стрелба.
Иначе офертата за 14 лева не е лоша.
1000 мин. са предостатъчни.
да, искаш да кажеш че си ползваш само телефона ли
аз тва не го разбирам, компа си е много по-удобен, на мен ТВ ми върви за бекграунд на компа, от телефон мноу мразя да правя нещо в нета
или може би трябва да си сменя смартона и ще запея друга песен
Интернет, прогноза за времето, апове за безплатни съобщения и разговори, да си провериш пощата например?!?
За какво са ви тия хиляди безплатни минути (реално са много по-малко), като има безплатно Wi-Fi почти навсякъде
! Ама то тая тъпа "нокия с фенерче" сигурно няма Wi-Fi или апове.
Сигурно бачкаш по строежите... или в "Чистотата"!
Тука сме на едно мнение!
Няма! По-новият смартфон е по-добър само с това, че е по-бърз и поддържа повече апове. Интерфейсът е същият (че и по-лош)! Батерията му даже ще издържа по-малко от на стар смартфон, защото по-мощният процесор и електроника, харчат повече ток.
Искаш да ми кажеш, че на самсунг 7с не му държи батерията?
Защо измислиха според вас смартфоните?
Понякога даже ровя и през телевизора, като съм си у нас.
Аз лично изгубих приложението на компютъра, както пейджърите едно време..
именно седмицата гърмеше
а на мен знаете ли колко ми е смешно да видя хора усилено чаткащи в телефони, много ми е някак си тъпо американско
Слушай следната картинка- миналата седмица- Аз- отивам на театър- влизаме- отиваме си на реда и тр да седнем в средата и гледам хората на близкия ред един до друг цикат в телефона, 10 различни човека един до друг наредени на средна възраст, дори не бяха тийнове, супер смях
Едно време като ученик се бях чалнал и постоянно ходех с walkman и слушалки в ушите, даже и по време на час. Тогава GSM-те още прохождаха. И бях странен в очите на другите. Днес хората вършат по-странни неща и даже се гордеят от това![]()
На вивата нета им е отвратителен. Поне до преди година беше. Сега не знам как е.
Грозен, всеки си търси нещо, което да е удобно за него. Не се извъждай голям програмист и защитник на смрадфоните, щото рънъра каза, че не ще смрадфон. В планината наистина нокия с фенерче е по-добрата алтернатива. Казвам го като почитател на Лумия - телефони, които не губят батерия чак толкова бързо, ако стоят в джоба и се ползват само когато трябва да се обадиш някъде.
тая тема що е в кофата, тр да е в ИТ технологии
аз минах пак на Мтел но в офиса им ходих да се пазаря, и се спазарихме за почти същото
14лв- 1000 минути към всички- 4000 мб нет- нокия с фенерче /дуал сим/ за 1 лев.
Аз съм в група - гранична полиция и плащам 9.99 лв. към Мтел.
Говоря неограничено към всички оператори
Неограничени смс-и към всички оператори
1000 минути към Държави членки на ЕС, Канада, Русия и Америка
200 минути за всички останали държави
Неограничен бърз интернет за всичко.
;3
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.