.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 113

Hybrid View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Точно ще ти го кажа от очите на бивш мега брутален ревнивец (вече не, порасТнах) пък и видях, че нямаше смисъл..
    Не можеш да задължаваш някого (когото и да е), да изтръпва за околния свят, само защото си неуверен/а в себе си, рийш ли?Или си имате доверие или си нямате, иначе става като "малко бременна".
    Следователно, ако му имаш доверие, какво лошо, че е констатирал, че някоя си има по-як задник от твоя? (Ако наистина има) Дори и да е пред теб. Ти толкова ли си егоцентрична, самоуверена и смешна, че мислиш твоя задник за най-прекрасния? Айде стига моля ти се. 1во красотата е субективна, 2ро няма най-красив.
    Това, че го е констатирал и забелязал не означава автоматично, че ще отиде и ще и съдере пърдялника от ебане. Заради едно камъче не се обръща цяла каруца.
    Не може някак заради едно физическо качество, да те остави или да ти изневери, или ти си толкова неуверена в себе си, че си мислиш, че щото тя имала по-як задник видиш ли... и край той ще иде при нея...? Или очи или цици или по-слаби крака.
    Явно ревността ти идва в повече и всичко идва от това, че не вярваш сама в себе си и се притесняваш. За това и се опитваш да изискваш хората около теб да изтръпват т'ва е... или просто си на 13..
    Щото мислиш много келешки...
    Ако един човек е с теб и ти му вярваш и той ти вярва и се имате за стойностни възрастни. Т'ва, че е загледал друга не би трябвало да означава нищо.. И при условие, че съм успял да превъзмогна ревността си (която беше в покъртителни пропорции) и някоя шматка като теб тръгне да ми се сопва, видиш ли, че съм видял по-красива от нея (при условие, че е така) единственото, което ще направи е да убие и малкото което е останало да харесвам в нея, характера й.
    Щото явно и той е скапан като дебелите й крака и увиснал задник, заради които се заглеждам по други.. Поне да оплакна окото.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Т'ва, че е загледал друга не би трябвало да означава нищо.. И при условие, че съм успял да превъзмогна ревността си (която беше в покъртителни пропорции) и някоя шматка като теб тръгне да ми се сопва, видиш ли, че съм видял по-красива от нея (при условие, че е така) единственото, което ще направи е да убие и малкото което е останало да харесвам в нея, характера й.
    Щото явно и той е скапан като дебелите й крака и увиснал задник, заради които се заглеждам по други.. Поне да оплакна окото.
    по-скоро ти си скапан, щом имаш такова мнение за хипотетичната ти "шматка" и не я заслужаваш, а такива като теб, дето оправдавате изневярата с неща тип "тя не иска да ми духа", "той няма време за мен" и други подобни на последните ти две изречения и изкарвате партньорите си, на които сте изневерили виновни, защото нещо не ви е изнасяло във връзката, сте едни от най-ужасните хора за мен, на равно сте с изнасилвачите, защото изнасилвате душата на половинката си или по-скоро "половинката" си и не "половинката" ви е виновна, просто вие сте скапаняци, които вместо да приключат връзката си с човека, дето не им изнася, му изневеряват
    иначе като цяло поста ти, с другата част, дето не съм цитирала е като устните на мария чалготекова, удебелен, но бликащ слабоумие
    Последно редактирано от galaxy29 : 11-30-2016 на 18:17

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си