.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    мислиш ли, че (ти) не си еретик, особено ако вървиш по широк и пространен път, който мнозина са (го) намирали и са вървели по него досега?!
    Ти би ли обяснил защо правослвието не води към спасение. Ама ако може по- сбито.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Ти би ли обяснил защо правослвието не води към спасение. Ама ако може по- сбито.
    така както виждам нещата в Св. Дух, въобще не ми е до идея(та) за това защо православието не води към спасение, но по-скоро съм склонен да (си) мисля за това как ниневийските поклонници се покаяха, след като бяха предупредени веднъж от Божия Пророк, Йона, защото очистването е много по-стойностно, отколкото да съдим всяка религия, "клатейки ситото", с други думи, редно е те сами да си прегледат нещата, изпитвайки ги едно по едно, ако е необходимо, за да се очистят от ересите, в случай че все още следват някоя, обаче това е едва прелюдията към същинската цел, която е да се осигури изобилен и вечен живот на човеците и въобще душите, което разбира се не е възможно в никакъв Бог освен само в Онзи, Който наистина е Истинският, при това без Него това въобще не е възможно...

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Зарежи го тоя трол!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Зарежи го тоя трол!
    защо да съм трол?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си