- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Православие
Ми добре, но надявам се, разбра какво искам да кажа.
Аз не чета него лично, аз чета православни статии и беше цитиран там. Както казах думите му са подходящи.
Не разбра ли, човека чете статии в православни форуми и после си избира квото му хареса и го поства тука. Радвай се че още не е почнал да поства статии от рода на "Намериха космически скафандър съдържащ косъм от ташаците на Иисус". Може би все пак има надежда за дефенди.
Последно редактирано от Alucard666 : 11-29-2016 на 21:33
Не знам какво точно целиш като лъжеш така. Или освен аз да съм нещо в грешка и тия богослови и отци да имат разсъждения и лексика като на 13 годишен. Понеже точно такъв тип глупости срещам в цитатите, които постваш. Наистина ли е толкова зле положението или ме лъжеш и постваш словоблудствата на някакви форумни маниаци?
Последно редактирано от defender : 11-29-2016 на 21:55
Въпроса е в какво не се изразява заблудата ти... Вярваш в 2000 годишна история пренаписана хиляда пъти с хиляда различни интереса и си мислиш че е адекватно представяне на вселената.
В нищо. Надежност се търси само там където е необходима, а тъкмо лъжата се нуждае от най-добре стъкмени "надеждни източници".
И защо си мислиш че за мен думите на учените са нещо повече от думите на богословите? Особенно когато са грешно интерпретирани в разни интернет статии-залъгалки.
Знаеш ли, много искам ей така като имам път към София, да те напуша и да видя какво ще стане. Според мен ще превъртиш тотално![]()