.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    всичко е въпрос на психика след като една жена може да набие мъж (не говоря за бой с дамска чанта) значи всичко е възможно
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    всичко е въпрос на психика след като една жена може да набие мъж (не говоря за бой с дамска чанта) значи всичко е възможно
    Ами инвалид би ли било възможно да те набие като е само въпрос на психика, Хари?

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от АгентМура Виж мнението
    Ами инвалид би ли било възможно да те набие като е само въпрос на психика, Хари?
    имаше един кейдж файтър без ръка дет биеше много лошо :Д
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    ... ще ти е доста по-трудно да му нанесеш поражения, които да го изкарат от строя, докато теб може да те свали с един премерен (или не толкова) мощен удар!
    Маса се качва в мускулите, а главата ти си остава същата, независимо дали си 50кг или 100... Това колко и колко силни удара в главата можеш да понесеш си е индивидуално и не е свързано с това колко тежиш. В общия случай, това да удариш пръв в целта ти докарва доста добри шансове, независимо от противника. Вече, ако не падне от първия удар или серия, а е два пъти по-голям от теб, можеш да палиш джапанките.

Супер фен Аватара на tochko
    Мисля че бях прекалено криворазбран. Не ви казвам неща от сорта да играте на категория 100+ с ЛТ 70 кила. Понеже темата е озаглавена "фитнес и бой" се опитах да покажа разликата между двете, при положение, че по-якия е някъв неадекватен в боевете тип който разчита на силата само. Предположете мач между Лазар Ангелов и Росен Димитров мисля че е ясно какво ще стане в клетката. И все пак, говорим ли за класа от страна на лекия играч тя си остава такава. Бил съм свидетел на хора които са 5-6 килограма под дадена категория (за джудо става дума) и достигат до четвъртина финали. За какво говори това? За сега май само Агента ме разбира на къде бия.

Фитнеса е за сила и мускули ,ако искаш да се биеш по добре, се запиши на карате,бокс или др.бойно изкуство.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Маса се качва в мускулите, а главата ти си остава същата, независимо дали си 50кг или 100... Това колко и колко силни удара в главата можеш да понесеш си е индивидуално и не е свързано с това колко тежиш. В общия случай, това да удариш пръв в целта ти докарва доста добри шансове, независимо от противника. Вече, ако не падне от първия удар или серия, а е два пъти по-голям от теб, можеш да палиш джапанките.
    Теб поне те мислех за по-умен, но в тая тема се излагаш като 12-годишно лапе, прекалило с гледането на "Разбиване" и "Първична сила" !

Както мускулите са различни, дебелината и плътността (съответно здравината) на костите не е една и съща! Я ми отговори на няколко прости въпроса и да видим какво ще излезе:

Колко тежи юмрукът на 50 кг човек и на 100 кг човек?
    Каква е силата/енергията на удара на 50 кг човек и на 100 кг човек?
    Какъв е размахът (дължина) на ръката на 50 кг човек и на 100 кг човек? Кой ще удари пръв?
    Ако ударът ти е по-слаб, по-лесно ли ще счупиш нечии по-дебели кости?
    Ако ударът ти е по-силен, по-лесно ли ще счупиш нечии по-тънки кости?
    Дебелата мускулна покривка, по-добре ли защитава по-дебелите кости и вътрешните органи, отколкото тънката мускулна покривка върху тънки кости?

И накрая два още по-прости и лесни въпроса:
    Лъв би ли нападнал и може ли да убие слон?
    По-голямото по-голямо ли е от по-малкото?

По тая тема Ракишито е напълно прав, и аз съм на същото мнение !
    Цитирай Първоначално написано от tochko Виж мнението
    Бил съм свидетел на хора които са 5-6 килограма под дадена категория (за джудо става дума) и достигат до четвъртина финали.
    За малка разлика като 5-6 кг и голяма разлика в подготовката и класата съм съгласен, но в общия случай и при по-големи разлики в теглото, това знаеш че не е така, нали ?

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Теб поне те мислех за по-умен, но в тая тема се излагаш като 12-годишно лапе, прекалило с гледането на "Разбиване" и "Първична сила" !

Както мускулите са различни, дебелината и плътността (съответно здравината) на костите не е една и съща! Я ми отговори на няколко прости въпроса и да видим какво ще излезе:

Колко тежи юмрукът на 50 кг човек и на 100 кг човек?
    Каква е силата/енергията на удара на 50 кг човек и на 100 кг човек?
    Какъв е размахът (дължина) на ръката на 50 кг човек и на 100 кг човек? Кой ще удари пръв?
    Ако ударът ти е по-слаб, по-лесно ли ще счупиш нечии по-дебели кости?
    Ако ударът ти е по-силен, по-лесно ли ще счупиш нечии по-тънки кости?
    Дебелата мускулна покривка, по-добре ли защитава по-дебелите кости и вътрешните органи, отколкото тънката мускулна покривка върху тънки кости?

И накрая два още по-прости и лесни въпроса:
    Лъв би ли нападнал и може ли да убие слон?
    По-голямото по-голямо ли е от по-малкото?

По тая тема Ракишито е напълно прав, и аз съм на същото мнение !
    За малка разлика като 5-6 кг и голяма разлика в подготовката и класата съм съгласен, но в общия случай и при по-големи разлики в теглото, това знаеш че не е така, нали ?
    В повечето случаи, дори нетрениращ 70-килограмов човек може да нанесе достатъчно силен удар, за да свали/дезориентира за кратко човек, ако е в целта. Без значение е колко си корав и голям, ако те изненадат. Вече, ако се стигне до второ действие, естествено че в общия случай по-едрият ще нанесе повече поражения. Както казах, по-слаб удар в целта е доста по-ефективен от силен такъв на произволно място по тялото. Обикновено е достатъчно да нанесеш един удар в целта, за да дезориентираш нетрениран човек за някакви части от секундата, в които можеш или да продължиш със серия, или да си плюеш на петите, ако прецениш, че няма или не искаш да се справиш.
    Така или иначе, нещата зависят от адски много неща, но масата ти осигурява сериозно преимущество, ако действаш пръв, изненадат ли те, главата ти мускули няма.

Ако искате, дайте да си направим един турнир от форума! Аз съм 170 см, 60 кг. Ще ви удуша всички до един!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Аз може ли да гледам турнира отстрани с жените?

Град
    системата дегоба
    да
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

да
    ХАХАХАХахаха

Адския зъл инвалид ще трябва да е. Да скача и да хапе по артериите направо!!!

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Аз може ли да гледам турнира отстрани с жените?
    Ти жена ли си?
    Последно редактирано от АгентМура : 11-09-2016 на 20:07

Град
    системата дегоба
    ХАХАХАХахаха

схващаш накъде бия

схващаш накъде бия
    Като някаква болна и откачена пиявица!!

Ама как ще скочи ако няма крака, Хари?!
    Последно редактирано от АгентМура : 11-09-2016 на 20:36

Мега фен Аватара на Rakshy
    има причина масово охранителите да са огромни горили, а не 70 кг брус ли-та :д

това ще каже като финални думи
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    има причина масово охранителите да са огромни горили, а не 70 кг брус ли-та :д

това ще каже като финални думи
    Ами 70 килограмовото Брус Ли ако е диво и хапе? АХАХАХА

Град
    системата дегоба
    Като някаква болна и откачена пиявица!!

Ама как ще скочи ако няма крака, Хари?!
    ти сам ще отидеш при него

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    ХАХАХАХахаха

Ти жена ли си?
    Не, ама съм женчо и не съм висок левел биткаджия.

Според мен, не.Мускулите ще ти помогнат за по-силен удар, но за да се биеш добре трябва да имаш техника(бокс,карате или други бойно изкуства).Не знам доколко е вярно, но според мен е така.Въпреки че има улични боища, в които само мятат краката и ръцете като някой копия и ако уцелят някой - здраве.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си