.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1436

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Все набори напоследък. Сложи после еуок да продължи традицията хд

Кои са най-големите компромиси, които си правил? Примери. И не ми разправяй ся колко си принципен хд всеки е борил его.
    Смяташ ли, че младите са нискокултурни и нискообразовани, защото не четат?
    *дааааа, знам, че е комплексно. Питам доколко влияе.
    Смяташ ли се за пример за млад човек?
    След като не гледаш филми и четеш книги, какво правиш, за Бога? ХД (хоби) и как си развиваш общата култура въобще как развиваш себе си?
    Какво ще правиш, ако синът ти е гей? Или дъщеря ти.
    Вярваш ли в сродните души, енергии, аури, бла-бла?
    Защо си ме хейтил (поне май имам такъв спомен) на тема килограми, пък си хвана слабо гадже? Помня, че имаше времена, когато с тори бяхме с много близки параметри хд. Ако е така, е лицемерно.
    Какви тела харесваш?
    Какво мислиш за Тръмп?
    Последно редактирано от Ivaaaaa : 11-09-2016 на 15:18

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Все набори напоследък. Сложи после еуок да продължи традицията хд

Кои са най-големите компромиси, които си правил? Примери. И не ми разправяй ся колко си принципен хд всеки е борил его. Не съм от хората, които правят особено големи компромиси. Най-големият е може би връзката от разстояние и по-точно жертвата на време в път за поддържането й.
    Смяташ ли, че младите са нискокултурни и нискообразовани, защото не четат? Мисля си, че нивото на култура не се е променило поне две поколения назад. Често се срещат дядовци на по 70 години, които псуват като каруцари и не знаят колко уши имат на главата си, както се срещат и често образовани и възпитани млади хора. Нека не забравяме, че предното поколение е възпитавало/възпитава нашето.
    *дааааа, знам, че е комплексно. Питам доколко влияе.
    Смяташ ли се за пример за млад човек? Пример за млад човек - да... Млад човек за пример - не съм убеден.
    След като не гледаш филми и четеш книги, какво правиш, за Бога? ХД (хоби) и как си развиваш общата култура въобще как развиваш себе си? Чета за неща, които ме интересуват - основно в областта на електрониката и автомобилите. Хващам се с разни проекти на тази тематика и си работя по тях - понякога със седмици и месеци. Това е направлението, в което се развивам основно. За обща култура разчитам на документални филми, интернет, разговори с различни хора и наученото в училище и университет. Никога не съм твърдял, че съм човек с богата обща култура.
    Какво ще правиш, ако синът ти е гей? Или дъщеря ти. Синът ми - нямам идея, честно казано. Вероятно ще е доста кофти новина, но най-вероятно няма да реагирам остро. Предполагам, че просто ще седнем да говорим по темата и ще се постарая да не стане от гадините, дето скачат по площадите и привличат внимание. Ако е дъщеря - никакви ядове. Двойни стандарти.
    Вярваш ли в сродните души, енергии, аури, бла-бла? Не.
    Защо си ме хейтил (поне май имам такъв спомен) на тема килограми, пък си хвана слабо гадже? Помня, че имаше времена, когато с тори бяхме с много близки параметри хд. Ако е така, е лицемерно. ти тогава обясняваше как някакви абсурдни килограми било ок и всичко нагоре е грозно. Нахраних те, щото това го четат доста деца и не е хубаво да говориш как 40кг били ок. Аз съм последният човек, който ще те хейти за тегло или външен вид като цяло. Тори също е слаба и й го казвам доста често. Не става въпрос толкова за външният вид/който очевидно харесвам/, колкото за факта че е кофти за тялото.
    Какви тела харесваш? Оформени, но не релефни. Всъщност, предпочитам дори тялото на нетрениращо момиче с нормално тегло и пропорции, отколкото някакво релефно тяло.
    Какво мислиш за Тръмп?Не съм се интересувал от неговата особа. От малкото, което знам е, че е адски нагъл и безпардонен типаж.
    Питайте, каквото ще питате до 12 довечера. После слагам еуок.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си