- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Зодии и любов ?
Може би е готино, но ми се струва, че ще има прекалено много разбирателство и сходства в характерите, а лично според мен това бързо омръзва. Трябва да има разнообразие, иначе липсва тръпката. Иначе няма как да разчиташ напълно на зодиите, за да определиш човек или отношенията между двама души, обаче е изключено да отхвърляме астрологията напълно.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
да добавя, че самото слънце има най-съществено влияние.
слънчевата светлина и днес не е добре изучена...
и нищо чудно да оказва ефект върху съзнанието ни, според това как живеем, което зависи от нас, не от характери. Много хора само външно се познават. Тоест не се познават. Не знаят кои са и какво правят.
Не, зодията определя някои черти на характера,всеки е индивидуален, но все пак има и общи неща. Иначе вярвам повече в личното число, понеже всичките характеристики се припокриват с моя характер. Единственото, което мога да оспоря там е, че част от чертите, посочени в графа "отрицателни", аз намирам за положителни.
I'm too weird to live, but much too rare to die.