.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Зодии и любов ?

Какво мислите за разбирателството между две еднакви зодии ?
    Ако сте чели за вашата зодия отговарят ли си нещата ?

Едно момиче от класа ми си има гадже от около 3 години, еднакви зодии са - скорпион. Много хора обаче си мислят, че са важни зодиите - напротив. Важни са самите хора, а зодията е само дума. Не ми се търси линк към клипа, но Ванеса Виденова е направила доста подробен такъв в нейния канал.. (пасивна реклама )
    Та..да предположим, че хората са едни кошнички. Във всяка отделна кошничка има различни качества - в едната *да кажем Рори* има харизма, стил и атрактивност, а в другата *Лили* - интелигентност, красота и харизма отново. И се оказва така, че Рори търси това, което има в кошничката на Лили, а Лили - това в кошничката на Рори. И така се получават нещата и това е философията на любовта, а зодиите са просто извинение. Та даа..

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    "Важни са самите хора, а зодията е само дума."
    +1
    Всички хора са различни и категорично не подкрепям фанатичните виждания,че отношенията между двама души се основават на зодиакалните им знаци. Най-важното е как се чувстват двама души един към друг и как развиват отношенията си,а не дали зодиите им са съвместими или не. Можеш да четеш просто за спорта,без да се вкарваш във филми тоест-любителски,за информация.
    От опит-била съм свидетел и на "подходящи" двойки и на напълно противоположни според астрологията,но в крайна сметка преживяванията на хората и личните им качества,подходът им към нещата са решаващи.За себе си мога да кажа,че има съвпадения,но това по никакъв начин не влияе на моя избор.
    Друг въпрос е изчисляването и наталните карти на двамата партньори-такова нещо лично аз не съм правила,но ако астрологът е добър,е възможно да достигне до някакви истини.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Според мен това за зодии е пълна глупост

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Според мен това за зодии е пълна глупост
    И аз не вярвам в това със зодиите, всичко е въпрос на самовъзпитание.

Повече от фен Аватара на qkataa_123
    Зодиите са измислени от хората, пълни глупости

Мега фен Аватара на divergent
    Може би е готино, но ми се струва, че ще има прекалено много разбирателство и сходства в характерите, а лично според мен това бързо омръзва. Трябва да има разнообразие, иначе липсва тръпката. Иначе няма как да разчиташ напълно на зодиите, за да определиш човек или отношенията между двама души, обаче е изключено да отхвърляме астрологията напълно.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Град
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Може би е готино, но ми се струва, че ще има прекалено много разбирателство и сходства в характерите, а лично според мен това бързо омръзва. Трябва да има разнообразие, иначе липсва тръпката. Иначе няма как да разчиташ напълно на зодиите, за да определиш човек или отношенията между двама души, обаче е изключено да отхвърляме астрологията напълно.
    Звездите в небето ти определят живота?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    положението на планетите спрямо слънцето включително и луната която повлиява със своето присъствие на океаните включително и на твоя мозък който е в пъти по-малък от океаните

просто има неща които науката не може да обясни и просто тези неща съществуват
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    Ясно че съществуват, но кой ще ми докаже, че те влияят на мен?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    има кой
    но не ти трябва да знаеш
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    аз съм го доказал на себе си чрез проста статистика и анализ на хората които са около мен, тия които просто искам да им пръсна носа, тия които са ми приятни и тия от женски пол
    това си е моя статистика сс хората които по един или друг начин съм разбирал и в последствие ква зодия са, и истината си е на лице
    аз в действителност имам непоносимост към тези към които уж "пише" и имам привличане към тея за които пише че би трябвало да имам
    и това е статистика във времето, с фейсбука съм разбирал в последствие, след годишни познанства кой какъв е
    т.е. не искам да кажа че питам хората кой каква зодия е, много рядко бих го направил
    пак т.е. статистиката ми е след дълго познанство или омразно познанство постфактум съм разбирал от любопитство и така се появи моята статистика за зодиите
    лично при мен нямам представа защо е така но мойте неща с околните хора отговарят да кажем на 80% от това което пишат за съвместимостта

Град
    Преди съм чел за моята зодия, нямаше нищо вярно, чел съм доста надълбоко.
    Аз съм коренно различен от това, което трябва да бъда.

Мега фен Аватара на divergent
    Не, зодията определя някои черти на характера,всеки е индивидуален, но все пак има и общи неща. Иначе вярвам повече в личното число, понеже всичките характеристики се припокриват с моя характер. Единственото, което мога да оспоря там е, че част от чертите, посочени в графа "отрицателни", аз намирам за положителни.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Град
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Не, зодията определя някои черти на характера,всеки е индивидуален, но все пак има и общи неща. Иначе вярвам повече в личното число, понеже всичките характеристики се припокриват с моя характер. Единственото, което мога да оспоря там е, че част от чертите, посочени в графа "отрицателни", аз намирам за положителни.
    За моята всичко е лъжа, освен да не съм тая зодия.

ква е тая зодия

Град
    Риби.

нямам представи за тях

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    положението на планетите спрямо слънцето включително и луната която повлиява със своето присъствие на океаните включително и на твоя мозък който е в пъти по-малък от океаните

просто има неща които науката не може да обясни и просто тези неща съществуват
    да добавя, че самото слънце има най-съществено влияние.
    слънчевата светлина и днес не е добре изучена...
    и нищо чудно да оказва ефект върху съзнанието ни, според това как живеем, което зависи от нас, не от характери. Много хора само външно се познават. Тоест не се познават. Не знаят кои са и какво правят.

Амиииии, аз доста вярвам в такива неща, честно казано. Смисъл, не че ако някой е еди коя си зодия и аз съм еди коя си зодия няма да сме съвместими или ще имаме лоша връзка като цяло. Най-хубавото е да станеш с някого приятел и след време да го питаш за зодията му и така да си извадиш изводи, да видиш в интернет каква ви е връзката, забавно е. хдхд Но да си мислиш, че ако тя е (например) лъв и някъде си било написано, че с твоята зодия няма да станат нещата е тъпо. Просто не го прави. Ако харесваш момичето просто не трябва да ти правят впечатление подобни неща.
    A sincere apology to all victims of my social akwardness,

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си