Защо ти е толкова важно да правиш така, че хората да мислят, че аналния секс е нещо лошо, което не трябва да се прави? Това, че самото
идея не ти харесва, не означава, че и при другите е така. Много добре знам, че е малка вероятността да си правила анален секс... отлично знам коя си! И недей да си мислиш, че влияеш на някого.
В Интернет има много отзиви, в които и момичета, и жени и мъже се изказват, че са доволни от аналния секс +че оргазмите са наистина много по-силни. Потвърдено е, че по време на този вид секс се стимулират нервите на ануса и G-точката. Аналният секс решава
и проблема с аноргазмията.
В друга подобна тема (или май тази беше) съм споменал и полезните действия, които не са малко.
Също че намалява риска появата на хемороиди - обяснил съм го защо.
Аналният секс е също като вагиналния секс - момичето трябва да е в добро настроение, отпуснато и възбудено, че да изпита удоволствие! Тогава нещата се превръщат в незабравими.
Вече съм казал, че се стига до оргазъм, тъй като анусът има множество нервни окончания.
Мисля, че с това се изчерпах по темата.
Сега само ви напомням, че Данита е решила, че идеята за секс не и допада - затова е тръгнала да прави този тормоз.
ДАНИТА
Всеки й се чуди, всеки й е мае,
тайната в нея иска да разгадае!
Сега само ще допълня, че има и мъже, които харесват страпон!
Също ще искам да кажа, че усилията на Данита са напълно безсмислени, защото не е логично да прави тези циркове...
Просто не мога да си обясня защо го прави? какво очаква да постигне?
И пак казвам, аналният секс си е изкуство!
Не е просто да се прави... същото важи и за стандартния, който е още по-изисквателен.
Истината е, че мъжете, които могат да правят секс, се броят на пръсти... вероятно са 2-3 / 4 милиарда най-много.
При вагиналния секс боли първите няколко пъти (същото е и при аналния)
затова се спрете да тролвате хората, че да не видите какво ще се случи
нито аналния секс, нито вагиналния води до проблеми
нещата, написани за проблемите, са написани от teenagers (винаги момчета), които се възбуждат по този начин
тук има примери, които не смятам да споменавам
но ако се продължава в същия дух, ще бъдат принудени да напуснат този форум
Данитке, искаш ли да видиш какво мога да направя и да те накарам да се свиеш набързо, набързо и после надали ще си позволяваш да влияеш на хорската психика.
Данитке, не е правилно да пишеш такива глупости и да се опитваш да променяш хората
това е престъпление и можеш да бъдеш съдена
не си мисли, че след като е в Интернет, то няма закони
Данитке, Данитекеееййййййй... самотна си, нали? Ако искаш можем да сме penfriends и да ти запълвам времето

<3 целувки, целувки, цлевуки гушки, гушки и много сърчица ти изпращам
и спри да се мъчиш да променяш хората, че да не направя проблем
ти пишеш само глупости, които не са верни
и още не мога да разбера причината
трябва да има кампания, която да изсели троловете от Интернет