Първоначално написано от deitona22 . Нали и аз казах същото?
Първоначално написано от smilegirl12 Момичето каза че гръдната ѝ обикола е 95 може да си със широк гръб и малка чашка и пак да си 95, така че дейтона много правилно си задава въпроса.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Първоначално написано от divergent може да си със широк гръб и малка чашка и пак да си 95, така че дейтона много правилно си задава въпроса. Как защитаваш мъжа...
Първоначално написано от divergent D, ама само защото няма Е с малка подгръдна обиколка като за мен. Стабилно е. Онея снимки дето Мейлпантер качва бяха ,как да кажа-показваха доста ахха
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от YoungBloodZ Как защитаваш мъжа... Не, факт е.
Първоначално написано от YoungBloodZ Как защитаваш мъжа... Къде ще оди иначе? А и не съм ги виждал все още.
Първоначално написано от deitona22 Стабилно е. Онея снимки дето Мейлпантер качва бяха ,как да кажа-показваха доста ахха Ти все едно не можеш да ми разгледаш всички снимки, че даже и по бански да изровиш нещо, та разчиташ на скромният архив на мейлпантер...
Първоначално написано от divergent Ти все едно не можеш да ми разгледаш всички снимки, че даже и по бански да изровиш нещо, та разчиташ на скромният архив на мейлпантер... Не съм ти разглеждал снимките бтв.
Първоначално написано от deitona22 А и не съм ги виждал все още. divergent, това да се поправи веднага.
Първоначално написано от YoungBloodZ divergent, това да се поправи веднага. няма как да стане.
Първоначално написано от divergent може да си със широк гръб и малка чашка и пак да си 95, така че дейтона много правилно си задава въпроса. Е да ама ппц по дебелите жени винаги имат големи гърди ..
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
Първоначално написано от divergent няма как да стане. За концерти ходиш до София, ама за мъжа не, така ли?
Първоначално написано от deitona22 Не съм ти разглеждал снимките бтв. Недей, че ще се влюбиш и ще вземеш да дойдеш.
Първоначално написано от divergent няма как да стане. Шейм он ю. Сега трябва да търся снимки,баси. Първоначално написано от YoungBloodZ За концерти ходиш до София, ама за мъжа не, така ли? А,а ,а ,а ?! Хвана те на тесно,дивиригентче.
Първоначално написано от smilegirl12 Е да ама ппц по дебелите жени винаги имат големи гърди .. Е и това го има, но съществуват и такива, които не са дебели, но пак са с големи.
Първоначално написано от divergent Е и това го има, но съществуват и такива, които не са дебели, но пак са с големи. Нарича се силикон.
Първоначално написано от divergent Е и това го има, но съществуват и такива, които не са дебели, но пак са с големи. Е да познавам такива ;д
Първоначално написано от YoungBloodZ За концерти ходиш до София, ама за мъжа не, така ли? Куийн ми е религията. За религията отивам, за мъжа не. За мъж, който не ми е сериозен мъж, едва ли някъде ще тръгна отново.
Първоначално написано от YoungBloodZ Нарича се силикон. Бааа ,2 примера със снимки веднага мога да ти дам,че има и без силикон И още мога да намеря,ама се сещам за две веднага.
Първоначално написано от YoungBloodZ Нарича се силикон. Сега искаш да ми кажеш, че съм дебела, или че имам силикон?
Първоначално написано от divergent Сега искаш да ми кажеш, че съм дебела, или че имам силикон? Why not both? <---------------(шегичка, защото знам, че понякога приемаш нещата твърде сериозно) Първоначално написано от deitona22 Бааа ,2 примера със снимки веднага мога да ти дам,че има и без силикон И още мога да намеря,ама се сещам за две веднага. Дай.
Първоначално написано от YoungBloodZ Дай. Чикибоец!
Първоначално написано от YoungBloodZ Why not both? <---------------(шегичка, защото знам, че понякога приемаш нещата твърде сериозно) Дай. Because ако съм дебела и имам пари за силикон, ще ги дам за липосукция!
Първоначално написано от divergent Because ако съм дебела и имам пари за силикон, ще ги дам за липосукция! Ако си дебела може да мислиш, че не си дебела и да ги дадеш за силикон.
Първоначално написано от YoungBloodZ Ако си дебела може да мислиш, че не си дебела и да ги дадеш за силикон. Е може и това да го има, но не знам, понеже не съм дебела.
Правила