Първоначално написано от YoungBloodZ Ми и на мен не ми харесва. не ви харесва просто щото е couple name, или просто щото не ви харесва?
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Първоначално написано от divergent не ви харесва просто щото е couple name, или просто щото не ви харесва? Ако беше красивно couple name щеше да ми хареса, ама това просто не става. Може би просто никовете ви не са подходящи за хубаво couple name.
Първоначално написано от YoungBloodZ Ако беше красивно couple name щеше да ми хареса, ама това просто не става. Може би просто никовете ви не са подходящи за хубаво couple name. Може би форумните ни имена искат да ни покажат, че форумната ни любов не може да просъществува?
Първоначално написано от divergent Може би форумните ни имена искат да ни покажат, че форумната ни любов не може да просъществува? Мойто име е тъпо,ама виж кога е измислено-2010 година,даже си мисла че е 2009. Дейторгент е малко по`така ,ама пак не искам да се сменя. Кауза финита.
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от deitona22 Мойто име е тъпо,ама виж кога е измислено-2010 година,даже си мисла че е 2009.. Каква 2009? Даже е почти 2011.
Първоначално написано от YoungBloodZ Каква 2009? Даже е почти 2011. Преди това се опитвах да си правя рег. Даже май имах,ама ни име помня ни нищо.
Първоначално написано от deitona22 Дейторгент е малко по`така ,ама пак не искам да се сменя. Е това вече звучи много терминаторско.
Правила