- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някой да ми обясни ?
Трябва ми спешно обяснение за това защо момчетата винаги трябва да пишат първи, момичетата НИКОГА ??? Последната ми връзка свърши така, защото не съм и писал първи ми се сърдеше, знам че не всички са така,но вече познавам над 5, които ми казват пиши ми и аз им отговарям, няма, ти ми пиши, при което те отказват. Не мога да ви разбера логиката, кажете защо така![]()
Ми по същата причина, поради която се смята, че мястото на жената е в кухнята.
Стереотипи, брат.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Защото се занимаваш с неосъзнати пикли.
В момента имам приятелка, но не сме в сериозни взаимоотношения, сещаш се за какво ти говоря....
Сутрин, тя ми пише първа за добро утро, тъй като става по-рано от мен..
До сега не е ставало проблем, че тя все ми пише първа, а и причината е логична.
Но има и друго, ако е някоя кифла, ще чака аз да й пиша.
И въпреки, че не сме в сериозна връзка, тя не чака всичко на мен..
Жените са опасни същества, така че внимавай с каква се захващаш!
Приели са го като някакъв закон и много ме нервират, в една връзка попринцип не може само единият да се интересува, защото един човек не прави връзката, не мога да ги разбера някои жени ...
То си е до момичето. Повечето чакат винаги момчето да им пише и се инатят и се правят на недостъпни, но има и такива, които въобще не се хабят да чакат, не се притесняват и пишат първи. Имам познати двойки, в които момичето е писало първо на момчето и са заедно от доста време. Така че, то си е до човека. А и когато двамата си свикнат вече не се обръща внимание на това кой на кого пише пръв.
Зависи на какво момиче попаднеш но да те зарежат заради това е голяма глупост