.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 77

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от smilegirl12 Виж мнението
    Докато стане на 18 мале мале лихви, глупости ...
    Ами това ще си е плантация за хора, както например плантация за отглеждане на зеле, на дини, краставици т.н.

Култивират ни, пикират, прекопават, поливат, торят, берат, консумират и изхвърлят. Критерият, че даден човек е вече за изхвърляне (или пък се е развалил) ще е моментът когато човекът няма да може да си плаща за нещо, тогава смърт чрез "доброволна" евтаназия, после му взимат органите (и имуществото като цяло), кремация и прах, изораване за новата продукция.

Това е бъдещето, където бог е пазарът.

ПП: Аз не знам господата материалисти-прагматици (и "по случайност" атеисти) във форума на какво друго се надяват че може да стане, че са толкова ентусиазирани даже?

Нека ни споделят на какво точно бъдеще се надяват. Мерси!
    Последно редактирано от defender : 11-17-2016 на 21:14

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Ами това ще си е плантация за хора, както например плантация за отглеждане на зеле, на дини, краставици т.н.

Култивират ни, пикират, прекопават, поливат, торят, берат, консумират и изхвърлят. Критерият, че даден човек е вече за изхвърляне (или пък се е развалил) ще е моментът когато човекът няма да може да си плаща за нещо, тогава смърт чрез "доброволна" евтаназия, после му взимат органите (и имуществото като цяло), кремация и прах, изораване за новата продукция.

Това е бъдещето, където бог е пазарът.

ПП: Аз не знам господата материалисти-прагматици (и "по случайност" атеисти) във форума на какво друго се надяват че може да стане, че са толкова ентусиазирани даже?

Нека ни споделят на какво точно бъдеще се надяват. Мерси!
    Къде пак намесваш атеизма в простотиите си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си