Първоначално написано от inewton Ако искаш може да отидем до Св. Марина да видиш как служи митрополит Николай. На оргия ли искаш да водиш жената? Странна птица си ти Попе.
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от deitona22 На оргия ли искаш да водиш жената? Странна птица си ти Попе. Каква оргия бе, серсемино? В баптистериума ще я заведа след службата. Да я кръстя.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Каква оргия бе, серсемино? В баптистериума ще я заведа след службата. Да я кръстя. Пак казвам-странна птица си. Щом така му казваш.
Първоначално написано от deitona22 Пак казвам-странна птица си. Щом така му казваш. В богоугодното ми житие няма нищо странно. Поне за мислищите.
Първоначално написано от inewton Каква оргия бе, серсемино? В баптистериума ще я заведа след службата. Да я кръстя. Мерси, кръстена съм. И не искам при митрополита.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Първоначално написано от divergent Мерси, кръстена съм. И не искам при митрополита. Сигурно някой неграмотен поп те е кръстил. Не се брои. И защо не искаш при митрополита? Той е много добър човек. Подари ми Библия докато учех в семинарията.
Правила