Кое е любимото ти място във Варна?
Обичам в събота сутрин да седна в Коста Кафе, да пия кафе и просто да зяпам хората, които минават надолу.
Сподели ни твой кулинарен трик?
Най-големият ми кулинарен трик е, че убедих моят мъж, че готви по-добре от мен. Мразя да готвя. Правя го по задължение и без желание
Ако трябва да опишеш себе си с три думи кои биха били те?
Нетърпелива, избухлива, настойчива.
Имаш ли facebook?
Имам
Какво може да те изкара извън нерви?
Оо, много неща. Най-лесно излизам извън нерви. Най-често обаче става, ако трябва да повтарям по сто пъти едно и също нещо
Спомена, че си склонна да толерираш децата. Но защо точно учителка? Какво точно те привлича?
Под толерирам имах предвид, че не съм от онези жени, които се олигавят само при вида на дете и почват да говорят с някакъв бебешки глас. Не обичам да се превземам, а към децата предпочитам да се отнасям като с разбиращи хора. И ако насреща ми има разлигавено детенце, просто ми е трудно. Точно учителка - защото като малка бях заобиколена от учители. Просто професията е просмукана в семейството ми. И мисля, че щеше да ми се удава, ако бях започнала преди години.
Любимата ти вещ?
Едно златно кръстче, подарък от майка ми преди повече от 10 години.
От какво се страхуваш?
Като всеки нормален човек - от много неща; от болка, от смърт, от грешки
Кои са хората от форума, които цениш и уважаваш?
Те не влизат вече 
А тези, които са ти неприятни?
В конкретния момент няма такива.
Любимият ти цвят?
Жълт
Обичаш ли цветя? Имаш ли в дома си?
Обичам, но те не ме обичат. Вкъщи имам два спатифилума, защото не изискват много грижи, а и са много красиви като цъфтят. Мъчих се да гледам орхидеи, ама не ми се получи.
Има ли въпрос на който сама би искала да ни отговориш, но не сме задали? Ако има, сподели, моля.
Не, аз седнах на стола с идеята да отговоря на това, което вас ви интересува, а не да търся себе си
Любимият ти афоризъм е?
Същият като любимият ми цитат от книга по-горе: It's our choices, Harry, that show what we truly are, far more than our abilities. (Изборът, който правим, Хари, говори много по-красноречиво за същността ни, отколкото нашите способности)
Ако седиш пред голяма аудитория от хора и трябва да им споделиш житейски съвет или какво си научила ти, то твоите думи ще са?
Животът е пълен с възможности. Просто трябва да уцелиш момента