.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от michaelis Виж мнението
    ми ок, точка, тире, аз също не съм ги избирал по зодии гаджетата. Просто след време се поинтересувах и констатирах доста верни неща, за минали събития и връзки, за мое у чудване и сексуално напасване което пък съвсем не вярвах е да ама уви.
    А сега да не почнеш да ги избираш по зодии вече

Повече от фен Аватара на michaelis
    Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    А сега да не почнеш да ги избираш по зодии вече
    мене са ме избрали вече за нейн ущърб , не че не може да се промени нещо, но просто констатирах за предишни връзки. Даже и до ден днешен не разбрах за миналата връзка защо любовта към персоната беше така огромна, сексуалност супер да но винаги в спор и винаги караници и скандали като сме един до друг - лошо (не беше лошо само един върху друг) иначе на разстояние не можехме един без друг - е там и "звездите бяха безсилни" макар, че като се поразрових после констатирах някой неща

Аз лично съм "мацка" Козирог и съм чела много неща за зодията и ни изкарват какви ли не. Единственото, за което мога да се съглася е ината, наистина държим на своето до край, но не е ли така с всеки.

Повече от фен Аватара на michaelis
    Цитирай Първоначално написано от dany_dd56 Виж мнението
    Аз лично съм "мацка" Козирог и съм чела много неща за зодията и ни изкарват какви ли не. Единственото, за което мога да се съглася е ината, наистина държим на своето до край, но не е ли така с всеки.
    ми не само с рогатите е така Е тъкмо ти си "рогата мадама" дай няколко съвета на съфорумеца как да борави с вас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си