Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
докато всеки мисли за корема си и бяга в чужбина за да го напълни няма да стане
мене не ме е еня за корема дали е пълен и колко пари взимам аз и навън не съм милионер, парите пак са важни до известна степен, но второстепенна роя.
Мен ме имтересува главно в държавата да има ред т.е. побоища, изнасилвания, разни стрелби по Слънчев Бряг и после такива глупаци като Митьо Очите да го лекуват да ги нема, такъв да се ликвидира на място в С. Арабия тоя до са да виси на Крана обезглавен, те лекари от цялата страна му пращат извиняяй ама WTF ?!? В САЩ мое са секви ама пак ги отстрелват такива шемети VIP мутри. Здравната система също да работи, плащаш здравни ако ти стане нещо отиваш на лекар без да си носиш джапанки и кърки от вкъщи, че и да доплащаш пак та на личен та за направление. Аз това не можах да схвана, плащаш си здравните удръжки от заплатата и като отидеш на лекар пак плащаш е що ?!?
Просто нормалното съществуване да е възможно, не искам яхти нито BMW нито къщи палати мен тва не ме интересува. С една заплата да си платиш разходи едно друго и това е не да мислиш как да свържеш двата края нали ??