- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви са вашите мечти?
вчера ти затворих устата на тея тема ще го направя отново
за всичко което написа ще ти кажа само едно има много хора като мен които се борят с всичко това влагаме парите времето нервите и телата си
също така жертваме и времето с любимите си хора и то без дори да търсим някаква публичност
не мрънкаме че ни е зле а правим нещо по въпроса не бягаме в чужди държави за да спим с по 6 човека в една стая
а си стоим на мястото точно както нашите деди и няма да направим и крачка назад от целта си
а мамини момченца като тебе ще спят с по 6 човека в една стая ще се заблуждават че са щастливи а всъщност ще са просто едни дървета без корен в една чужда държава където винаги ще са чужденци а в тяхната собствена ще са презирани за това което са и ще пукнат някъде някога като овце без история
затваряй си устата не ми казвай колко е зле положението и си лягай че утре ще береш гъби
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Последно редактирано от michaelis : 12-01-2016 на 20:58