.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 112

Hybrid View

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от michaelis Виж мнението
    е там спи котката Единствения изход е комунизъм, но не като нашия бившия държавен капитализъм и монопол, а някакъв хибриден комунизъм и тогава ми е много чудно какво ше обясяват на поколенията където знаят че "комунизма е нещо лошо" в какъв строй сме, а той не е лошо само дет ние не сме имали такова нещо никога. Тогава наще грабители няма да взимат по 500млн. да си ги държат под възглавницата, а само 1 млн., за да има и за останалите по некой лев.
    В нета има много яки лекцийки на проф. Ричард Улф и само като погледнеш американски професор да ти говори за Карл Маркс и комунизма .....
    вчера ти затворих устата на тея тема ще го направя отново

за всичко което написа ще ти кажа само едно има много хора като мен които се борят с всичко това влагаме парите времето нервите и телата си

също така жертваме и времето с любимите си хора и то без дори да търсим някаква публичност

не мрънкаме че ни е зле а правим нещо по въпроса не бягаме в чужди държави за да спим с по 6 човека в една стая

а си стоим на мястото точно както нашите деди и няма да направим и крачка назад от целта си

а мамини момченца като тебе ще спят с по 6 човека в една стая ще се заблуждават че са щастливи а всъщност ще са просто едни дървета без корен в една чужда държава където винаги ще са чужденци а в тяхната собствена ще са презирани за това което са и ще пукнат някъде някога като овце без история

затваряй си устата не ми казвай колко е зле положението и си лягай че утре ще береш гъби
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Повече от фен Аватара на michaelis
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    вчера ти затворих устата на тея тема ще го направя отново

за всичко което написа ще ти кажа само едно има много хора като мен които се борят с всичко това влагаме парите времето нервите и телата си

също така жертваме и времето с любимите си хора и то без дори да търсим някаква публичност

не мрънкаме че ни е зле а правим нещо по въпроса не бягаме в чужди държави за да спим с по 6 човека в една стая

а си стоим на мястото точно както нашите деди и няма да направим и крачка назад от целта си

а мамини момченца като тебе ще спят с по 6 човека в една стая ще се заблуждават че са щастливи а всъщност ще са просто едни дървета без корен в една чужда държава където винаги ще са чужденци а в тяхната собствена ще са презирани за това което са и ще пукнат някъде някога като овце без история

затваряй си устата не ми казвай колко е зле положението и си лягай че утре ще береш гъби
    аз не си спомням да си ми затворил устата май беше обратното ти си плоска история нищо лично просто си леко в страни от реалността нищо повече

Град
    системата дегоба
    аз не си спомням да си ми затворил устата май беше обратното ти си плоска история нищо лично просто си леко в страни от реалността нищо повече
    ами както ти я затворих сега така и тогава
    самия факт че казвам истината и ти не можеш да отречеш нищо го доказва
    и съм много в реалността ако не вярваш ела да провериш
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

ами както ти я затворих сега така и тогава
    самия факт че казвам истината и ти не можеш да отречеш нищо го доказва
    и съм много в реалността ако не вярваш ела да провериш
    абе ей отиди и го обясни на едно аверче във Варна че ако не му работи фирмата в Германия е жив умрял с разходите в България, борели се били, правели били, незнам си кво прайли аре разправяй ги тези на филанкешията или на чужденците, глупости на квадрат.
    Последно редактирано от michaelis : 12-01-2016 на 20:58

Град
    системата дегоба
    абе ей отиди и го обясни на едно аверче във Варна че ако не му работи фирмата в Германия е жив умрял с разходите в България, борели се били, правели били, незнам си кво прайли аре разправяй ги тези на филанкешията или на чужденците, глупости на квадрат.
    ми като е некадърен твоя авер какво съм виновен аз

аз успях без да напускам страната си щото имам малко акъл другите като тебе ще берете гъби

германците не ми ги хвали те там си имат господин алах внос от Сирия

ми като е некадърен твоя авер какво съм виновен аз

аз успях без да напускам страната си щото имам малко акъл другите като тебе ще берете гъби
    Какво, фирма с 40 човека и е некадърен ?! айде лека вечер

Град
    системата дегоба
    Какво, фирма с 40 човека и е некадърен ?! айде лека вечер
    ако ще и 1000 човека да има пак си е некадърен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си