Първоначално написано от an7raks Щом има храна и вино и няма чалга, вътре съм. ПП Не ми пука дали съм поканен. След като нямате покани на лично, а събитието е обявено в тема, е поканен целият форумен народ!
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Първоначално написано от divergent След като нямате покани на лично, а събитието е обявено в тема, е поканен целият форумен народ! "Внимавай какво си пожелаваш, защото може да се сбъдне!"
Първоначално написано от Rengur всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума
Първоначално написано от Грозния "Внимавай какво си пожелаваш, защото може да се сбъдне!" Явно е забравила да спомене,че "убавия" не е сред поканените. Не е полезно за неговото здраве да присъства.
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от deitona22 Явно е забравила да спомене,че "убавия" не е сред поканените. Не е полезно за неговото здраве да присъства. Това беше ясно и без да се казва, просто исках да видя кой ще захапе първи стръвта ! П.С. Спокойно, нямам намерение да се виждам с вас .
Първоначално написано от Грозния П.С. Спокойно, нямам намерение да се виждам с вас . що уе, кво щи стане (според тебе)
Първоначално написано от LoadRunner що уе, кво щи стане (според тебе) Ще плачка цяла вечер в ъгъла...
Правила