- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно оралния секс
Относно оралния секс, но в частност - мъжете на жените. Кажете харесва ли ви да го правите и съответно защо да и защо не?
Любопитство.![]()
Харесва ми, като й виждам стенанията и удоволствието, което изпитва, изпитвам и аз удоволствие.
Хубаво е чувството да видиш жената как се гърчи от удоволствие, стиска, пъшка, аз изпитвам вътрешно удовлетворение. Нищо особено няма в чувството да я лижеш, но ако не се с избръснала и измила, тогава вече става гадно.
Възбуждащо е ! Пък и е въпрос на възпитание ако искаш да правят нещо за теб и ти да го правиш за ближния :P
Ами трудно ми е да го обясня, но ми е голям фетиш и много ми харесва да го правя! Кефи ме да и гледам вагината или пък, ако е облечена като я погледна там да си я представя. Освен това ми харесва много когато съм и между краката, самата мисъл, че я лижа там много ме възбужда, а и това, че я карам да изпитва удоволствие и да стене също!![]()
![]()
Обожавам - и щом понеча да го правя дори не го асоциирам с това да връща тя нещо, просто мисълта че раздавам кеф, и че е толкова първично и по-интимно и от секс.
Все пак ми трябва повече практика за да се науча да я свършвам с език, трябва да знам какво точно и харесва! Май само аз съм попадал на доста, които не искат да ги лижат хем, че мен много си ме кефи! Ама тя, ако не ти даде няма и как да разбере дали си добър или не, това е все едно да не искаш да ядеш нещо, което никога не си ял и да казваш, че не те кефи!![]()
Как така попадаш на доста?Оо Чувал съм за такива жени, чудно ми е да повярвам, но са доста рядко и са попадали явно само на батали, които не знаят какво да правят.
Ти си една година по-голям от мен, вече би трябвало да си се научил.
Сегашната ми партньорка без да преувеличавам, свършва през 1-2 мин. Лизане 10 мин, макс 15, вече е свършила поне 10 пъти. Като тук не ти говоря само за количество, половината са много мощни свършвания.
После е пресъхнала и вече на дроб, а още не сме почнали същинската част.![]()
sladura89 е отчаян случай
тъй като само говори но никога нищо не прави
вече започвам да си мисля, че е трол, който се прави на загорял
KASAPA, ти по по-идиотски начин не можеш ли да се изразяваш?
както и да е... вижте какво ви намерих: http://forum.framar.bg/topic-t951.html
сега ще можете да видите как стават нещата
а не да се правите на големите многознайковци
п.с. там пише и за езика <3
лизането е много добро стимулиране
обаче то не е да лижеш като сладолед
трябва да си знаеш как да го правиш... не е просто лизане
има упражнения, които увеличават чувствителността на момичето
Последно редактирано от solo_ : 12-04-2016 на 15:19
Let's ride the big rainbow to Gayland.