.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 112 от общо 112
    Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    нее, ти си заблуден в представата си
    не АЗ се наричам утайка, ами виждам как СИСТЕМАТА превръща обикновенните хора в едни безпомощни дребни и затворени роботи- роби, слуги , свободата е само в илюзията на вярата ти.

Не, не определяш почти нищо съществено за живота си, ами вървиш още от самото начало по сътрворени параметри каквото правят повечето хора. Дори парите не са нищо, ами само допълнително обвързване.

Това което исках да кажа обаче засяга пряката мизерия и обездухотвроряване на хората.
    мислиш че не определям нищо ли?

мога да видя сметката на тоя дето иска да ме смачка мога и сам да си тегля куршума

мога и да ти докажа думите си ако искаш

да видим дали няма да определя сам съдбата и живота си може да изгния някъде но оня там дето се е пробвал да ме смачка няма да го има повече

и смятам че никой не може да ме спре да го направя ако искам

а що се отнася до мирния ми начин на живот никой не ми е казал до сега какво да правя и как да го правя
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Повече от фен Аватара на michaelis
    пичове за да не спамим повече при Любовта направих една темичка относно стандарта в живота и ви предлагам да се пренесем ей там

http://www.teenproblem.net/forum/sho...9#post11531279
    Отишъл мравоядът при Ной и го попитал:
    - Пич, кажи ми честно... само две мравки ли взе? ..

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    мислиш че не определям нищо ли?

мога да видя сметката на тоя дето иска да ме смачка мога и сам да си тегля куршума

мога и да ти докажа думите си ако искаш

да видим дали няма да определя сам съдбата и живота си може да изгния някъде но оня там дето се е пробвал да ме смачка няма да го има повече

и смятам че никой не може да ме спре да го направя ако искам

а що се отнася до мирния ми начин на живот никой не ми е казал до сега какво да правя и как да го правя
    тук не става въпрос да си имаш проблеми а с някакъв мутра... пък й силно се съмнявам някой истински власт имащ или корпорация, да си имат с теб взимане и даване или каквото и да е, защото ти не си им проблем, не им пречиш с плановете им, напротив, ти си част от плановете им, ти дори съдействаш за някои неща, когато живееш по създадените от тях закони и правила в това общество, в тази държавност, в тази общонародна система.
    И това, че никой не ти казва какво да правиш, не означава, че имаш пълна свобода на избор. Изборът ти е сведен до това да работиш, да се пръсваш да работиш и да оцеляваш.

Град
    системата дегоба
    тук не става въпрос да си имаш проблеми а с някакъв мутра... пък й силно се съмнявам някой истински власт имащ или корпорация, да си имат с теб взимане и даване или каквото и да е, защото ти не си им проблем, не им пречиш с плановете им, напротив, ти си част от плановете им, ти дори съдействаш за някои неща, когато живееш по създадените от тях закони и правила в това общество, в тази държавност, в тази общонародна система.
    И това, че никой не ти казва какво да правиш, не означава, че имаш пълна свобода на избор. Изборът ти е сведен до това да работиш, да се пръсваш да работиш и да оцеляваш.
    ти не разбираш не говорех за мутра а за всеки срещнат
    и аз не оцелявам аз правя света си такъв какъвто аз го искам и никой не определя моите желания
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

ти не разбираш не говорех за мутра а за всеки срещнат
    и аз не оцелявам аз правя света си такъв какъвто аз го искам и никой не определя моите желания
    Светът който познаваме сега, или ако ще пък и светът на всеки човек... е резултат от СВЕТОВНИ ПРОЦЕСИ. свързани със сили, които управляват.. за 100-тен път ти повтарям.. че ти правиш това, което ти е позволено и до където възможностите ти позволяват.. Но ти също си зависим... По простата причина, че си част от цивилизацията.

Град
    системата дегоба
    Светът който познаваме сега, или ако ще пък и светът на всеки човек... е резултат от СВЕТОВНИ ПРОЦЕСИ. свързани със сили, които управляват.. за 100-тен път ти повтарям.. че ти правиш това, което ти е позволено и до където възможностите ти позволяват.. Но ти също си зависим... По простата причина, че си част от цивилизацията.
    в предните няколко поста не ти ли казах че бих направил и неща непозволено само и само да докажа на някой че греши?

в предните няколко поста не ти ли казах че бих направил и неща непозволено само и само да докажа на някой че греши?
    на лично..

Да мога по-лесно да разбера дали човек ме харесва

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от zara04 Виж мнението
    Да мога по-лесно да разбера дали човек ме харесва
    Това става с комуникация с даденият човек, виждате се на 4 очи и си изяснявате нещата или поне го показвате с действия и жестове, иначе няма как! С едно срамежливо подмятане и извъртане на поглед докато чакате някой да ви заговори, вместо ако сте го харесали вие да направите първата стъпка, то няма как да стане иначе, трябва да има действия и от двете страни!

Моята мечта сега е да намеря красиво и интелигентно момиче,с което да мога да споделя приятни моменти,екскурзии,почивки, лезотии,подаръци,да се доверим един на друг и да се обичаме.
    Другото вече го постигнах,забогатях,издигн аха ме в работата и имам много приятели.

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Tsung Виж мнението
    Моята мечта сега е да намеря красиво и интелигентно момиче,с което да мога да споделя приятни моменти,екскурзии,почивки, лезотии,подаръци,да се доверим един на друг и да се обичаме.
    Другото вече го постигнах,забогатях,издигн аха ме в работата и имам много приятели.
    Защо не можеш ли сам да си споделиш със себе си тези приятни моменти и почивки, мисля че и сам човек си е самодостатъчен и може да си бъде щастлив!

Моята мечта е най-накрая да мога да горовя с красиви момичета без да се притеснявам, но като гледам моето положение с жени, не мисля че това ще се случи във близките 10-20 години ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си