- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви са вашите мечти?
мислиш че не определям нищо ли?
мога да видя сметката на тоя дето иска да ме смачка мога и сам да си тегля куршума
мога и да ти докажа думите си ако искаш
да видим дали няма да определя сам съдбата и живота си може да изгния някъде но оня там дето се е пробвал да ме смачка няма да го има повече
и смятам че никой не може да ме спре да го направя ако искам
а що се отнася до мирния ми начин на живот никой не ми е казал до сега какво да правя и как да го правя
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
пичове за да не спамим повече при Любовта направих една темичка относно стандарта в живота и ви предлагам да се пренесем ей там
http://www.teenproblem.net/forum/sho...9#post11531279
Отишъл мравоядът при Ной и го попитал:
- Пич, кажи ми честно... само две мравки ли взе? ..
тук не става въпрос да си имаш проблеми а с някакъв мутра... пък й силно се съмнявам някой истински власт имащ или корпорация, да си имат с теб взимане и даване или каквото и да е, защото ти не си им проблем, не им пречиш с плановете им, напротив, ти си част от плановете им, ти дори съдействаш за някои неща, когато живееш по създадените от тях закони и правила в това общество, в тази държавност, в тази общонародна система.
И това, че никой не ти казва какво да правиш, не означава, че имаш пълна свобода на избор. Изборът ти е сведен до това да работиш, да се пръсваш да работиш и да оцеляваш.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Светът който познаваме сега, или ако ще пък и светът на всеки човек... е резултат от СВЕТОВНИ ПРОЦЕСИ. свързани със сили, които управляват.. за 100-тен път ти повтарям.. че ти правиш това, което ти е позволено и до където възможностите ти позволяват.. Но ти също си зависим... По простата причина, че си част от цивилизацията.
Да мога по-лесно да разбера дали човек ме харесва
Това става с комуникация с даденият човек, виждате се на 4 очи и си изяснявате нещата или поне го показвате с действия и жестове, иначе няма как! С едно срамежливо подмятане и извъртане на поглед докато чакате някой да ви заговори, вместо ако сте го харесали вие да направите първата стъпка, то няма как да стане иначе, трябва да има действия и от двете страни!![]()
Моята мечта сега е да намеря красиво и интелигентно момиче,с което да мога да споделя приятни моменти,екскурзии,почивки, лезотии,подаръци,да се доверим един на друг и да се обичаме.
Другото вече го постигнах,забогатях,издигн аха ме в работата и имам много приятели.
Моята мечта е най-накрая да мога да горовя с красиви момичета без да се притеснявам, но като гледам моето положение с жени, не мисля че това ще се случи във близките 10-20 години ...