Сърфирането в интернет е като да си в най-най-голямата библиотека в Света. Ако си подбираш какво да четеш, единствено очите ти страдат. То и от четенето от хартия пак се развалят очите, де.
Разкажи ми малко за полезната употреба на трева, тютюн, алкохол и т.н. Влизаш в контакт с боговете ли или?
Всеки човек прави това, в което е най-добър и го разменя за това, което му е необходимо. Това е идеята на цивилизацията. Така човечеството върви напред. Харесва ти или не, днес средната продължителност на живота е по-висока от всякога. Ако ти искаш да си живееш с овцете, живей си, няма нищо лошо. Аз предпочитам някой да гледа овцете вместо мен, а аз да направя така, че да му е по-лесно да ги гледа, примерно. Това е идеята - и двамата да печелим.
Генното инженерство е възникнало още откакто човекът е започнал да отглежда животни и растения. Ако това е начинът да се изхрани увеличаващото се население на Земята, нямам против да ускоряват и усъвършенстват тези процеси в лабораториите. Може вместо това да избием китайците и негрите, ама ми се вижда неетично.