- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вреден ли е джойнта?
Защото е основният метод за контрол на масите от хилядолетия насам. Медиите бледнеят пред това.
Каквито и познания да са притежавали са живеели в калта и то до 30 години средно. Това ми е достатъчно, за да не им завиждам. Инстинкти от сорта на това да се крия от хищници са ми ненужни в съвременното общество. Предпочитам да имам оръжие, с което мога да гръмна вълка, тигъра, лъва или квото е там ме заплашва, вместо да имам инстинкти да се крия от него. Телепатията е в сферата на (не)научната фантастика. Дори и да предположим, че някога хората са я владеели, пак предпочитам да си живея в масивна постройка с ток и течаща вода, вместо в колиба на свещ и да си нося вода от на майната си. Някак, да чета нечии мисли не ми е по-важно.
Били са страшно развити докато е имало една камара негри, които да бутат и дялат каменните блокове с цената на живота си. Нямам против и днес да се използват като впрегатни животни, но разни международни конвенции го забраняват.
Овчари съществуват, колкото и да са малко. Ако ми е кеф, ще доставя ток на голямата ферма с клетките, а с парите ще си взема мляко от овчаря.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Той кораба, като удари един масур и почва да си строи пирамиди... От лего...
Да, пирамидите са строени от хора с велик ум. Хиляди са измирали при строежа, само за да може фараонЯ да бъде заровен под гигантска купчина камъни. Звучи интелигентно. Стига да не си от строителите из пустинята.