.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2590

Hybrid View

Banned Повече от фен
    Защото мислех, че ще спре, а той продължи да ми пише. Благодаря ти!

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от Obsebvashta Виж мнението
    я покажи датата на съобщението, което ти написах като продължение

Повече от фен Аватара на Данита
    Цитирай Първоначално написано от Obsebvashta Виж мнението
    Никой не е предупреден - най-малко когато се отнася за дружките Solo_ и LoadRunner. Така, че се пази от тях и от въпросният модератор, който ти каза, че е предупредил Solo_. Ето какво имам напредвид:

http://prikachi.com/images/80/8982080h.jpg

Това е писано с LoadRunner. Въпросният ми се включва и като видя, че няма да получи това, което искам започна да се заяжда с мене в темите и на лични да ме заплашва с приятелчето си модератор след като му поисках и аз докателство, че не е някакъв ....Пазете се и не вярвайте на модераторите!

Чакам принципните модове сега да ми изтрият поста!
    Последно редактирано от Данита : 12-17-2016 на 21:52

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Данита Виж мнението
    Никой не е предупреден - най-малко когато се отнася за дружките Solo_ и LoadRunner. Така, че се пази от тях и от въпросният модератор, който ти каза, че е предупредил Solo_. Ето какво имам напредвид:

Това е писано с LoadRunner. Въпросният ми се включва и като видя, че няма да получи това, което искам започна да се заяжда с мене в темите и на лични да ме заплашва с приятелчето си модератор след като му поисках и аз докателство, че не е някакъв ....Пазете се и не вярвайте на модераторите!

От картинката изобщо не става ясно, кои са действащите лица - предполагам (не)случайно си отрязала никовете на участниците в разговора !

П.С. Трънчо - ти вярно ли си ги писал тия неща ?!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на solo_
    Човек, не се занимавай със Сивите.

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    От картинката изобщо не става ясно, кои са действащите лица - предполагам (не)случайно си отрязала никовете на участниците в разговора !

Човекът знае какво е inspect elements!

По темата: Мисля, че тази тема трябва да бъде изтрита: http://www.teenproblem.net/forum/sho...8-%D0%93%D0%BE

Прекалено много тролове се навъдиха, ако не съм сляп.

Човек, защо играеш от тролските отбори?

http://www.teenproblem.net/forum/sho...B8%D1%81%D1%82!

Остава никакво време и до убийството на KASAPA... ще видим кой ще бъде след KASAPA.
    Последно редактирано от solo_ : 12-17-2016 на 23:11
    Let's ride the big rainbow to Gayland.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    За последен път си правя труда да отговарям на въпроси, които не са по темата.

Принципните модове няма да ти изтрият поста, а ще те предупредят за последно.
    От малкото модератори, които са останали в момента, аз ти гарантирам, че няма кой да се хване да върши модераторски услуги на LoadRunner.

Виждам, че отново сте спамили в темата, затова нека ви напомня за какво всъщност служи тя:
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Когато искате да докладвате някой потребител, който със свой пост или тема нарушава правилата, не е нужно да копирате линкове, да сменяте раздели и да пишете в тази тема. Под всеки пост във форума има един бутон с удивителна с триъгълниче, който изглежда така

Когато искате да докладвате нарушение просто натискате този бутон под съответния пост. Ще ви се отвори форма в която да дадете кратко описание на нарушението от потребителя например "пише на латиница" и тн.

За всякакви други проблеми, когато се нуждаете от модераторска помощ и проблема не е свързан с нарушение на правилата, чувствайте се свободни да пишете в тази тема.
    Важно е Данита да обърне голямо внимание на написаното, а не да ми пуска фалшиви снимки. Когато има нещо на ЛС, просто използвайте бутона за докладване. В противен случай никакви действия не могат да бъдат предприети срещу нарушителя.
    Следващите потребители, които пишат в темата без причина, ще бъдат наказвани.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Все пак трябва да ме оставиш да кажа нещо, не може така някакви временни фейкова да ръсят неадекватните си глупости и очевидно сами стават за смях както винаги.

....И нормално ли е въпросните потребители да заплашват други на лични съобщения, че ако не направят еди какво си ....
    И аз това се чудя, в снимката ясно се вижда че ме заплашваш и ми искаш снимки в противен случай ще направиш еди какво си, ти си напълно неадекватна и се излагаш много яко
    аз казах че ще кажа на модератора че ме заплашваш и не виждам нищо нередно в това
    Вие не виждате ли какво пише във въпросните съобщения- никога не съм искал снимки, той->Данит ме тормози за да му пращам сники в лице и прочие иначе ме очаква тормоз, аз се защитавам. По-очевидно няма как да е. Аз не мога постоянно да ви смилам очевидна информация. Черно на бяло пише кой какво е казал и кой е насилника в случая е Данита. Аз ясно съм казал че ако е необходимо ще си пусна ЦЯЛАТА кореспонденция с този насилник който ме тормози в отделна тема. И да много съжалявам че не съм потърсил модераторска помощ много по-рано

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението

Кои неща по-тоно визираш, то е черно на бяло, данита ме изнудва за снимки- ЧЕРНО НА БЯЛО го пише
    аз снимки от него не съм и искал никога, казах да се докаже понеже е пълен фейк и го мисля за ония "мъж" дето си пускаше пъпчивия задник по прашки

Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението

Принципните модове няма да ти изтрият поста, а ще те предупредят за последно.
    От малкото модератори, които са останали в момента, аз ти гарантирам, че няма кой да се хване да върши модераторски услуги на LoadRunner.
    значи аз съм длъжен да докладвам когато някой ме заплашва нали така, както се вижда на снимката, заплашваният съм Аз.
    това дали някой ми е приятелче или не, не отменя или не надвишава законовите му функции така че въобще няма какво да го коментирам

ДА не е спам:
    Искам да докладвам този http://www.teenproblem.net/users/view/1215109.html
    потребител за тормоз, заплашва ме на лични съобщения че ако не му пратя снимки ще ме обижда във форума.
    Той сам си пусна заплахите и заканите между другото.
    Последно редактирано от LoadRunner : 12-18-2016 на 09:00

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си