не е важно ром ли си, негър ли си, бежанец ли си... важна е душата на човек
тия расистки простотии си ги пази за себе си
няма абсолютно никакво значение какви хора крачат из улиците на България
хората са си хора - няма значение какъв си
ако ти беше тъмнокож щеше ли да ти е приятно така да говорят за теб? Само недей да ми казваш, че не си!
сега може да не си
но Бог ще те накаже за думите ти
и ще се преродиш като човек, който ще утъпкват
няма лошо дело което да остане безнаказано
а в момента ти точно по този начин постъпваш
с теб ако обичаш не ми се спори защото си много зле ама много и грам необразован за какво става въобще въпрос и какво въобще аз имам предвид относно популацията в България. И като ше ме цитираш цитирай и числата долу, а не само да ми голословиш и ръсиш идиотщини ... келеш ...
Ти въобще "циганите" знаеш ли от къде идват ? Незнаеш, са веднага ще ти кажа:
От Индия мойто необразовано момче от една бедна провинция в Индия - Пенджаб, с техните номадски обичаи и култура, която не съответства на нашата! И аз не виждам защо трябва да имаме повече индийци в България от отколкото българи !!!
Последно редактирано от michaelis : 12-17-2016 на 05:59
Отишъл мравоядът при Ной и го попитал:
- Пич, кажи ми честно... само две мравки ли взе? ..
аз ли съм необразован? Я първо си погледни "правописа"... ако въобще може да се нарече правопис.
А аз мога да ти докажа, че ти НЕ 100% натурален българин
също така съм сигурен, че жилката ти не е българска
хора излизат извън България
хора влизат в България
не мога да разбера какво се променя като са цигани? Ти за нещо повече от тях ли се имаш?
Последно редактирано от solo_ : 12-17-2016 на 10:52
Let's ride the big rainbow to Gayland.
Ходи си живей в махалата като си толкова про-цигани. Квото си искаш ме наричай, расистка ала бала, циганите не ги приемам за българи. Половината грам български не могат да говорят, смисъл има ли повече да говоря? Не е за това темата, така че както споменах, връшай се в махалата.
А по темата, еми внимавай малко, тоя ескапел не е бонбонче. Като искате на сухо, вземай едни противозачатъчни и давайте свободно.
навсякъде из Земята живеят всякакви хора
хората се раждат и всеки тръгва по свой път
всеки си избира къде да отиде, какво да прави и как да живее, нали? Това, че ти си изпълнен/а със злоба и не можеш да понасяш хората, не означава, че и всички са така като теб
турци и цигани работят по полето... а някои от тях се занимават и с животновъдство
тези хора също плащат данъци
една част се изнася извън България
друга част си остава в България
по този начин се извършва търговия
турците и циганите са точно толкова ценни колкото българите... между българите и циганите няма абсолютно никаква разлика!
хората са еднакви и няма никакво значение от какъв произход си!
значи аз мога да се разбирам с всякакви хора, а ти не можеш? Я първо виж дали твоето положение е нормално
и чак тогава ела да правиш изречения по мой адрес
циганите са много по упорити и работни от теб - гарантирам ти го!
тъй че премисли поведението си!
според мен е много глупаво и наивно да се смята че българите са нещо повече от циганите - а циганите са по-незначителни от българите... всечи човек има място на Земята и това е факт!
ти си никой/никоя, че да решаваш за останалите хора
всеки е свободен и няма нищо лошо в разбирателството!
Последно редактирано от solo_ : 12-31-2016 на 13:26
Let's ride the big rainbow to Gayland.