Let's ride the big rainbow to Gayland.
Ходи си живей в махалата като си толкова про-цигани. Квото си искаш ме наричай, расистка ала бала, циганите не ги приемам за българи. Половината грам български не могат да говорят, смисъл има ли повече да говоря? Не е за това темата, така че както споменах, връшай се в махалата.
А по темата, еми внимавай малко, тоя ескапел не е бонбонче. Като искате на сухо, вземай едни противозачатъчни и давайте свободно.
навсякъде из Земята живеят всякакви хора
хората се раждат и всеки тръгва по свой път
всеки си избира къде да отиде, какво да прави и как да живее, нали? Това, че ти си изпълнен/а със злоба и не можеш да понасяш хората, не означава, че и всички са така като теб
турци и цигани работят по полето... а някои от тях се занимават и с животновъдство
тези хора също плащат данъци
една част се изнася извън България
друга част си остава в България
по този начин се извършва търговия
турците и циганите са точно толкова ценни колкото българите... между българите и циганите няма абсолютно никаква разлика!
хората са еднакви и няма никакво значение от какъв произход си!
значи аз мога да се разбирам с всякакви хора, а ти не можеш? Я първо виж дали твоето положение е нормално
и чак тогава ела да правиш изречения по мой адрес
циганите са много по упорити и работни от теб - гарантирам ти го!
тъй че премисли поведението си!
според мен е много глупаво и наивно да се смята че българите са нещо повече от циганите - а циганите са по-незначителни от българите... всечи човек има място на Земята и това е факт!
ти си никой/никоя, че да решаваш за останалите хора
всеки е свободен и няма нищо лошо в разбирателството!
Последно редактирано от solo_ : 12-31-2016 на 13:26
Let's ride the big rainbow to Gayland.