Първоначално написано от inewton Не бъди толкова сигурна, че ще доживееш. Всичко се случва. Само за информация, това не е единственото място в Библията, на което се използва тая дума. И аз мисля, че е свястна. Ама не е нужно вие да се бъркате. Сега разбираш чувството.
Първоначално написано от YoungBloodZ Аз на друго място не намирам. Значи не търсиш. Първоначално написано от Indistinct Сега разбираш чувството. Разликата между мен и теб е, че аз го правех с добри намерения, докато ти го правиш, за да ми го върнеш.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Значи не търсиш. Разликата между мен и теб е, че аз го правех с добри намерения, докато ти го правиш, за да ми го върнеш. Не аз съм инициаторката на всичко това.
Първоначално написано от inewton Значи не търсиш. В моята Библия е само на това място.
Първоначално написано от Indistinct Не аз съм инициаторката на всичко това. Знам. Шегувах се. Първоначално написано от YoungBloodZ В моята Библия е само на това място. Я виж Лк. 18:25. Мисля, че и в Матей го имаше някъде, ама в момента не се сещам къде точно.
Първоначално написано от YoungBloodZ В моята Библия е само на това място. Ти и такова нещо ли имаш?! Отказвам се от теб с държавен вестник!
квак
Първоначално написано от tori Ти и такова нещо ли имаш?! Отказвам се от теб с държавен вестник! Защо? Първоначално написано от inewton Знам. Шегувах се. Я виж Лк. 18:25. Мисля, че и в Матей го имаше някъде, ама в момента не се сещам къде точно. И в 18:25 го има, да. И аз скоро в Матей го бях чел и се опитах да го намеря, но не успях. Иначе аз търсих през един сайт.
Първоначално написано от YoungBloodZ И в 18:25 го има, да. И аз скоро в Матей го бях чел и се опитах да го намеря, но не успях. Иначе аз търсих през един сайт. То в Матей става въпрос за същия стих даже (с камилата). А ти през интернет търсиш само в протестантските преводи. Там го има само на 1 място в Евангелията, доколкото си спомням.
Първоначално написано от inewton А ти през интернет търсиш само в протестантските преводи. Там го има само на 1 място в Евангелията, доколкото си спомням. Точно така. Да разбирам ли, че си ми хакнал лаптопа и си видял какво търсех?
Първоначално написано от tori Ти и такова нещо ли имаш?! Отказвам се от теб с държавен вестник! Жабке, не така.
Първоначално написано от Indistinct Жабке, не така. A ти кога?
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
Първоначално написано от smilegirl12 A ти кога? А ти? :Д
Първоначално написано от YoungBloodZ Защо? Защото така. Първоначално написано от Indistinct Жабке, не така. Защо?
Първоначално написано от tori Защото така. Защо? Не е редно.
Правила