Първоначално написано от smilegirl12 A ти кога? А ти? :Д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava А ти? :Д Когато й предложиш.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Когато й предложиш. malka e
Първоначално написано от golemiq_korab_minava malka e Тъкмо е тесничка.
Първоначално написано от inewton Тъкмо е тесничка. Бива ли един поп да говори така?
Първоначално написано от YoungBloodZ Бива ли един поп да говори така? Как по- точно?
Първоначално написано от inewton Как по- точно?
Първоначално написано от inewton Тъкмо е тесничка. Вече това не го очаквах.
Първоначално написано от Indistinct Вече това не го очаквах. Ама какво всички скачате срещу мен без да знаете какво съм имал предвид. Аз какво съм виновен за болното ви подсъзнание...
Първоначално написано от inewton Ама какво всички скачате срещу мен без да знаете какво съм имал предвид. Аз какво съм виновен за болното ви подсъзнание... Обясни.
Първоначално написано от Indistinct Вече това не го очаквах. Че какво лошо има в това ? Първоначално написано от inewton Казвай сега ще ставаш ли попадия или да търся друга. Са па нея ли? Всички женски мина у форума.
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от deitona22 Са па нея ли? Всички женски мина у форума. Не слушай ти на Dwyd простотиите. Аз не съм такъв човек. Отдаден съм на делата Божи.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava А ти? :Д Остави ме мен а ти? ;д Първоначално написано от inewton Когато й предложиш. не ме иска човека не го карай на сила
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
Правила