Първоначално написано от YoungBloodZ И в 18:25 го има, да. И аз скоро в Матей го бях чел и се опитах да го намеря, но не успях. Иначе аз търсих през един сайт. То в Матей става въпрос за същия стих даже (с камилата). А ти през интернет търсиш само в протестантските преводи. Там го има само на 1 място в Евангелията, доколкото си спомням.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton А ти през интернет търсиш само в протестантските преводи. Там го има само на 1 място в Евангелията, доколкото си спомням. Точно така. Да разбирам ли, че си ми хакнал лаптопа и си видял какво търсех?
Първоначално написано от YoungBloodZ Точно така. Да разбирам ли, че си ми хакнал лаптопа и си видял какво търсех? Не, разбирай, че и аз съм чел протестантски преводи, и аз съм търсил стихове в интернет. И че се занимавам с Библията от 5-6 години вече.
Първоначално написано от inewton Не, разбирай, че и аз съм чел протестантски преводи, и аз съм търсил стихове в интернет. И че се занимавам с Библията от 5-6 години вече. Ясно. Значи не е случайност, че ти е сложена тази титла.
Първоначално написано от YoungBloodZ Ясно. Значи не е случайност, че ти е сложена тази титла. Разбира се, че не случайност. Хората ръка ми целуват.
Правила