- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търся запознанство с красиво и весело момиче
Много е тъжно, като осъзнаеш, че и парите не помагат
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Извинявай само да попитам, това като жена ли го казваш, или като богаташ?!
Естествено, че няма как всички да те харесват, дори с много пари. Всеки богат и известен има колкото фенове и поне толкова хейтъри!
Ти от кои си Трънчо?
Един бърз гид:
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net...ba&oe=58AFD195
Секс в Хаити, френски кибрити
ai sq
грешка.
аз ли трябва да ви разяснявам разликата м/у хубава и красива
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
ами ако мога да ти помогна? пиши ми на лично
I can't even sleep I got so much to say
Fuck the feds, fuck the police, fuck the DEA
Много добре ме разбра и аз съм питал съвсем ясно. Не мисли, че да се правиш на разсеяна ти качва акциите по някакъв начин, още по-малко пред мен
.
Гроздето ти е кисело, защото никой богат не ти предлага, а ти още седиш, чакаш и тайно (е, не чак толкова тайно) се надяваш!
задоволена съм финансово, не ме грижи
това е както като си дебел, мислиш, че заради това са ти всички проблеми
недай си боже отслабнеш
и осъзнаваш как всичко останало всъщност е проблем
Но малко хора с тази нагласа отслабват
Така и на малко хора дето хейтват, парите им стават повече
богаташ не ми трябва - каквото и да ми купи, няма да е мое, не виждам смисъл
виж, да си купуваме неща заедно и да градим дом, не е нужно да е "богаташ", и аз не съм чак толкова заможна
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Човешката природа така е устроена, че винаги да иска това, което няма или просто да иска повече и повече. И това е най-нормалното нещо на света, вроденият инстинкт за развитие. И да, права си, че момчето е неспасяем случай, но аз имам теория за обратнопропорционалната зависимост между интелект и щастие.
cheers
този ти е изключение от правилото, правопропорционална е тук
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
грозен до колко я познавам не си противоречи и ти казва истината
ти продължавай да си знаеш твоята
Проблема е,че всички ме харесват и съм сладкодумец,но много често чувам...харесвам те само като приятел.И не съм тъпичък,даже напротив.Постигнал съм доста за последните 4 години.
Просто е ясно,че жените искат красота,увереност,пари,да ги глезят и да се грижат за тях и да ги гледат като принцеса.
След като не съм от най-красивите и уверени(но съвсем не съм някой с ужасна фигура),защо намирате за нещо лошо да напиша,че имам висок доход,който ще се увеличава и това,че от малък не ме харесват жените ме е мотивирало със всички сили да постига нещо.Аз търся запознанство,и съм човек с положителни и отрицателни качества,а тук ме изкарвате,че задето за 4 години от дипломирането ми в университета съм забогатял-съм грозен,ужасен и без качества.
Ами нормален съм,не съм нито красив,нито грозен.
Не знам, но милиардерите може да си позволяват неща, които хора със заплата от 5 бона дори не знаят за съществуването им.
Но да не забравяме, че милиардерите.... вие работите за тях... Вие ги правите милиардери.