Ифи, не се заяждам, ама не откриваш топлата вода. Заядливци без работа под път и над път.
Първоначално написано от Mana Ифи, не се заяждам, ама не откриваш топлата вода. Заядливци без работа под път и над път. "Ифи" е фейк и трол! Един вид "Крадецът вика - дръжте крадеца!"
Първоначално написано от Rengur всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума
Първоначално написано от Грозния "Ифи" е фейк и трол! Един вид "Крадецът вика - дръжте крадеца!" Странно нещо имаш в подписа... Дали ще може мъничко пояснение?
Първоначално написано от Mana Странно нещо имаш в подписа... Дали ще може мъничко пояснение? Какъв ти е въпросът и кое точно те интересува от подписа?
Първоначално написано от Грозния Какъв ти е въпросът и кое точно те интересува от подписа? Онова, дето напомня едновремешните реклами на Milka.
Първоначално написано от Mana Ифи, не се заяждам, ама не откриваш топлата вода. Заядливци без работа под път и над път. Ясно ми е, ама за пръв път ми се случва толкова интензивно.
Първоначално написано от Iphigenia Ясно ми е, ама за пръв път ми се случва толкова интензивно. За всичко има пръв път.
Правила