Първоначално написано от Mana solo_, ето малко компания - нямам проблем с животните просто ми е много трудно да намеря общ език с хората а при теб как е?
Let's ride the big rainbow to Gayland.
Първоначално написано от solo_ нямам проблем с животните просто ми е много трудно да намеря общ език с хората а при теб как е? Дежурни неразбирателства и мислени убийства. Нищо ново под слънцето.
Първоначално написано от Mana Дежурни неразбирателства и мислени убийства. Нищо ново под слънцето. човек може да си мисли всякакви неща но докато не премине към действие нищо не значи... нали преди беше казал/а, че не се събираш с хора? Това още ли е така? питам защото се успокоявам по този начин
Първоначално написано от solo_ човек може да си мисли всякакви неща но докато не премине към действие нищо не значи... нали преди беше казал/а, че не се събираш с хора? Това още ли е така? Избягвам социални сбирки - купони, висене по кафенета.. Събирам се единствено с родата. Действието, в моя случай, не е препоръчително. Не ми се виси в лудница с присъда за убийство първа степен.
Правила